«Πάντα σε συμπαθούσα Αναστασία, τώρα λιγάκι περισσότερο» - Η Γιάμαλη αποθεώθηκε με την ανάρτησή της για τον Μπέο μετά τις δηλώσεις για Κασσελάκη

8 λέξεις ήταν αρκετές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Πάντα σε συμπαθούσα Αναστασία, τώρα λιγάκι περισσότερο» - Η Γιάμαλη αποθεώθηκε με την ανάρτησή της για τον Μπέο μετά τις δηλώσεις για Κασσελάκη

«Οι δημοσιογράφοι κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι ‘εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια’. Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@ύστηδες; Για να μην τρελαθώ», είπε σε δηλώσεις του ο Αχιλλέας Μπέος, λίγο μετά τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές προκαλώντας την αντίδραση του κόσμου.

Μπορεί πολλοί που πανηγύριζαν εκείνη την στιγμή μαζί του να τον καταχειροκρότησαν για την ατάκα του αυτοί, πολλοί όμως, από την άλλη πλευρά, έσπευσαν να καταδικάσουν τα λεγόμενά του. Μια από αυτούς και η Αναστασία Γιάμαλη που με ανάρτησή της στο twitter, καταχειροκροτήθηκε από followers της και μη.

Το tweet της Αναστασίας Γιάμαλη

«Πάντα με τους «πούστηδες», ποτέ με τους Μπέους», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος με τα σχόλια από κάτω να πέφτουν βροχή, από followers της και μη.

«Πάντα σε συμπαθούσα Αναστασία, τώρα με αυτό το τουιτ, λίγο περισσότερο!!», «Το τρομαχτικά χυδαίο και επικίνδυνο δεν είναι το παραλήρημα του Μπέου που είναι γνωστός φαλλοκράτης τραμπούκος. Το τρομαχτικά επικίνδυνο είναι ο όχλος των κομπλεξικών δουλοπάροικων κυρ Παντελίδων που τον αποθεώνει και τον επευφημεί από κάτω», «Επική!!!», «Bravo Αναστασία, ότι πιο εύστοχο διάβασα σήμερα» κι άλλα πολλά.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αχιλλέας Μπέος είχε βρεθεί στο προσκήνιο πριν από λίγο καιρό επειδή είχε βρίσει και χειροδικήσει σε πολίτη του Βόλου (δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο).

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εισαγγελική παρέμβαση για την ομοφοβική επίθεση Μπέου κατά Κασσελάκη

Την παρέμβαση εισαγγελέα ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση μετά το χθεσινό, χυδαίο ομοφοβικό σχόλιο του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη, στο πλαίσιο της ομιλίας του μετά την επανεκλογή του στη δημαρχία της πόλης.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στη δήλωσή του μετά τα εκλογικά αποτελέσματα είχε σχολιάσει για το θέμα ότι παροτρύνει τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτόν τον ξέρουμε! Αυτούς που γελάνε, τον χειροκροτούν και...» - Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Αχιλλέα Μπέο

«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους "Μπέους"...» - Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης κατά του Αχιλλέα Μπέου

"Κόλαφος" ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Στέφανο Κασσελάκη - «Πολλές δηλώσεις του είναι εντελώς ατυχείς...»

«Δεν θα είναι παράδειγμα προς μίμηση ο κάθε Κασσελάκης...» - Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος στον αέρα του Πρωινού

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Τηλεθέαση 8/10: Ποιο κανάλι επέλεξαν οι τηλεθεατές για την ενημέρωση των αυτοδιοικητικων εκλογών

Αχιλλέας Μπέος: «Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ με τα κανάλια που σε προβάλουνε» - Η «επίθεσή» του στον Στέφανο Κασσελάκη

Εκλογές 2023: Ξέφυγε η κατάσταση στο δελτίο του ΣΚΑΪ - Η Σία Κοσιώνη αναγκάστηκε να διακόψει την σύνδεση με τον Αχιλλέα Μπέο

Στήριξε ο Βόλος τον Αχιλλέα Μπέο μετά τα έντονα περιστατικά; Οι πρώτες εκτιμήσεις του exit poll