«Όταν μιλάμε για ένα διαζύγιο, το οποίο...» - Η απάντηση του δικηγόρου του Μπιθικώτση για την βάφτιση της κόρης του

«Ο ίδιος υπεραγαπάει το παιδί του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την Κυριακή 8/10 πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της κόρης του Γρηγόρη Μπιθικώτση, με τον τραγουδιστή ωστόσο να μην παρευρίσκεται, καθώς έχει άσχημες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, Ελένη Τσιριγκάκη (δείτε εικόνες).

Ενάμιση χρόνο μετά το γάμο του και περίπου 9 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού του το ζευγάρι χώρισε οριστικά με άσχημο τρόπο. Παρόλο που ο τραγουδιστής βρισκόταν στο πλευρό της γυναίκας του όταν γέννησε, μετά το χωρισμό σύμφωνα με δηλώσεις της, έχει εξαφανιστεί και δεν έχει επικοινωνία με την κόρη του. Μάλιστα, η Ελένη Τσιριγκάκη μιλώντας στο Happy Day του ALPHA αποκάλυψε πως έβαλε δικηγόρο να της πάρει την τηλεόραση και το ψυγείο από το σπίτι, ενώ την άφησε χωρίς χρήματα.

Χθες έξω από την εκκλησία η πρώην γυναίκα του, ξέσπασε εναντίον του, λέγοντας πως «είμαι και μαμά, είμαι και μπαμπάς τα πάντα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της, προχθές που έβλεπε μπαμπάδες, πήγαινε και έλεγε μπαμπά. Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ» - δείτε τις δηλώσεις της από την ημέρα της βάφτισης.

Τι απαντάει ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση

Ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση βγήκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εκπομπή Πρωινό Σουσου, και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την βάφτιση αλλά και την επικοινωνία που έχει με την κόρη του.

«Όταν μιλάμε για ένα διαζύγιο, το οποίο δεν είναι βελούδινο υπάρχει πόνος και θυμός από πίσω. Σε συνδυασμό με ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γρηγόρης, αποφάσισε να μη παρευρεθεί στη βάφτιση», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

«Ο ίδιος υπεραγαπάει το παιδί του, είναι τυπικός, δεν οφείλει χρήματα, βοηθάει όσο μπορεί. Καταβάλλει δηλαδή κάποιο ποσό κάθε μήνα. Και οι δύο αυτοί άνθρωποι τους ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού τους» ανέφερε στη συνέχεια.