«Ήταν ψυχοφθόρα διαδικασία η δίκη του Φιλιππίδη...» - Όλα όσα εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τη δίκη και το θέατρο

Τι ανέφερε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ήταν ψυχοφθόρα διαδικασία η δίκη του Φιλιππίδη...» - Όλα όσα εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τη δίκη και το θέατρο

Για τη δική του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και για τις συμπεριφορές στο θέατρο μίλησε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Παπαχαραλάπους στη συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Δευτέρας 9/10, στην Κατερίνα Καινούριου στην εκπομπή Super Κατερίνα στον AlphaTv.

Όλα όσα είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάπους για τη δίκη και το θέατρο

«Οι συμπεριφορές στο θέατρο δεν ήταν κακές. Υπήρχαν κακές στιγμές και συγκεκριμένοι άνθρωποι που έκαναν κάποια πράγματα. Δεν είναι όλο το θέατρο έτσι. Αντιθέτως είναι μεγάλο το ποσοστό των ανθρώπων που συμπεριφέρονται καλά, σέβονται ο ένας τον άλλον. Το μικρότερο ποσοστό είναι αυτό που δημιουργεί πρόβλημα.» ανέφερε η ηθοποιός.

Σχετικά με την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ανέφερε: «Δεν έχω να πω κάτι για τις αποφάσεις που αφορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ψυχοφθόρα διαδικασία η δίκη Φιλιππίδη.»

Δείτε επίσης: Η πρώτη αντίδραση της Δροσάκη & Παπαχαραλάμπους για την απόφαση για το Φιλιππίδη

Δείτε το βίντεο:

Η εξομολόγηση της Παπαχαραλάμπους για της κακοποιητικές συμπεριφορές

«Το μεγάλο πρόβλημα σε όλο αυτό είναι η ετεροχρονισμένη αντίδραση. Έχεις μεγαλύτερες ελπίδες να σωθείς ή να σωθεί κάποιος άλλος να μιλήσεις εκείνη τη στιγμή. Τότε όταν μου συνέβησαν, ξέρω γιατί δεν μίλησα. Τώρα ήρθε η στιγμή».

Για το πρώτο διάστημα της σχέσης της με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη: «Μέχρι να αποφασίσουμε ότι είμαστε μαζί, μέχρι να είμαστε μαζί, μέχρι να μείνω έγκυος και τα λοιπά πέρασε πολύ λίγος καιρός. Περίπου 3-4 μήνες.

Ήμουν έγκυος όταν μείναμε μαζί. Ο Φάνης μου είπε πρέπει να μείνουμε μαζί τώρα, πώς θα γίνει; αλλά εγώ δεν το είχα σκεφτεί. Είμαι λίγο της συνήθειας και έλεγα ωραία είναι μόνη μου, απλά να συναντιόμαστε. Ο Φάνης ήρθε στο δικό μου σπίτι και όχι – το στερεοτυπικό – εγώ στο δικό του».

Για το πρώτο διάστημα της συγκατοίκησής τους: «Στην αρχή μου ήταν λίγο άβολο, γιατί ο Φάνης έχει έναν δικό του τρόπο ύπαρξης, διαφορετικό από εμένα. Εμείς γνωριστήκαμε, κάναμε οικογένεια, όλα μαζί. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν είναι σωστό, όμως είμαστε μαζί 15 χρόνια τώρα».