Ξεσπά η Σοφία Μουτίδου για Στέφανο Κασσελάκη - «Παίρνετε στην πλάτη σας πολλά κιλά κόσμο...»

«Μην κάνετε κι άλλο ατόπημα μαρκετινίστικο»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Θύαλλα αντιδράσεων έχουν ξεσηκώσει τόσο οι δηλώσεις του δημάρχου του Βόλου Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη όσο και οι αντιδράσεις του ίδιου του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πολιτικό αλλά και τον κόσμο της showbiz να παίρνουν θέση απέναντι στα γεγονότα. Η Σοφία Μουτίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη προτρέποντας τον να μην αφήσει την κατάσταση στη δικαιοσύνη, αλλά να ασχοληθεί προσωπικά.

Οι δηλώσεις της Σοφία Μουτίδου για το Στέφανο Κασσελάκη στο Instagram

«Κύριε Κασσελάκη θα ήθελα να σας δώσω μία φιλική συμβουλή. Το να αποσυρθείτε απο προσωπική μήνυση εναντίον του κυρίου Μπέου και να αφήσετε αυτεπάγγελτη την εισαγγελία δεν είναι πολιτική πράξη. Πολιτική πράξη είναι να ασχοληθείτε προσωπικά. Δεν ξέρω, παεί το μυαλό μου ότι μπορεί να έχετε όφελος από αυτό που έγινε αλλά αφήστε το στην άκρη, είμαστε την Ελλάδα τώρα, αυτά είναι άλλα ύδατα εδώ. Εδώ εμείς θα ικανοποιηθούμε πάρα πολύ αν ασχοληθείτε προσωπικά. Τώρα θα είναι πολτική πράξη. Αλλά τώρα πρέπει να δράσετε επί προσωπικού» ανέφερε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε επίσης: Η Έλενα Ακρίτα κατέθεσε αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου

«Μην ξεχνάτε ότι η δήλωση του κυρίου Μπέου δεν αφορά μόνο έσας αφορά κάθε άνθρωπο που θέλει να γίνει πατέρας. Κάθε άνθρωπο που έχει διαφορετική σεξουαλική προτίμηση από αυτή του κυρίου Μπέου. Οπότε όπως καταλαβαίνετε έχετε μεγάλο βάρος ως πολιτικός αυτή τη στιγμή. Παίρνετε στην πλάτη σας πολλά κιλά κόσμο. Τώρα τα παίρνετε εάν στραφείτε προσωπικά. Μην κάνετε κι άλλο ατόπημα μαρκετινίστικο» κατέληξε.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Πως ξεκίνησε η κόντρα Μπέου - Κασσελάκη

Την Παρασκευή (29/9) ο Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Σήμερα'' μεταφέροντας την κατάσταση, που επικρατεί στο νομό Μαγνησίας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο πρόεδρος Βόλου ήταν και το σχόλιο του σε ερώτηση, που δέχτηκε σχετικά με τον νέο πρόεδρο του Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του προς του πλημμυροπαθείς.

«Να έρθει το συντομότερο, αλλά να πάρει και τον Τάιλερ, πως τον λένε αλλά όχι τον Τέιλορ τον ράφτη. Να έρθουν μαζί για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια να βοηθήσει, είναι ευπρόσδεκτος», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.