«Η δική σας εκπομπή αφήνει ασχολίαστα τέρατα...» - Το ξέσπασμα του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Τι απάντησε ο παρουσιαστής

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Η δική σας εκπομπή αφήνει ασχολίαστα τέρατα...» - Το ξέσπασμα του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Τις προκλητικές δηλώσεις του Αχιλέα Μπέου σχολίασε το πρωί της Τρίτης 10/10, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Οι δυο τους έιχαν έναν σύντομο διάλογο σχετικά με όσα ακούγονται στον αέρα της εκπομπής σε θέματα που αφορούν ομοφυλόφιλους.

Το ξέσπασμα του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για την εκπομπή το Πρωινό

«Οι δημοσιογράφοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Η δουλειά τους είναι να βγάζουν τους Μπέους και να τους βάζουν στο πλαίσιο της δικής τους δημοσιογραφική δεοντολογίας. Δεν το κάνουν» ανέφερε.

«Όχι όλοι, κάποιοι το κάνουν. Πάρε και δες τι δική μας εκπομπή χθες να δεις πως σφαχτήκαμε» απάντησε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η δική σας εκπομπή αφήνει ασχολίαστα τέρατα.» είπε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Ο Αντώνης Κανάκης έκανε την δική του "διαμαρτυρία" μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενώ το θέμα σχολίασε και η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη για τον Αχιλλέα Μπέο

«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους "Μπέους" αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει "σοκαρισμένο" από τις δηλώσεις αυτές.» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε εδω την ανάρτηση:

Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους «Μπέους» αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να...

Posted by Antonis Kanakis Official on Monday, October 9, 2023

Τα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη

«Εμένα μου κάνει ως replay. Mου θυμίζει ένα σκηνικό το 2016. Αφορά νομίζω την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, διότι οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου μπορεί να έπαιξαν σε πολλές εκπομπές ωστόσο καλεσμένος ο Δήμαρχος Βόλου ήταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Και βγαίνει ο Αντώνης και κάνει αυτή την ανάρτηση - που δεν κάνει συχνά αναρτήσεις -, είναι στο ίδιο κανάλι με τον Γιώργο και βγαίνει και κάνει αυτή τη δήλωση, ουσιαστικά στοχοποιώντας μία εκπομπή και έναν άνθρωπο η οποία έχει καλέσει τον Μπέο και έχει επαναλάβει τη φιλοσοφία αυτής της δήλωσης που έκανε στα επινίκια» ανέφερε αρχικά.

Για να αποκαλύψει σε άλλο σημείο: «Το 2016 ο Αντώνης ήταν σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1. Τότε υπήρχε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των αντρών παρουσιαστών, ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιώργος Λιάγκας και είχε γίνει το μάλε βράσε. Κάναμε το late night τότε που κόπηκε εν μία νυκτί τον Ιανουάριο του 2017. Το χαμηλότερο νούμερο ήταν το 23% τότε. Υπήρχαν αντιδράσεις για το περιεχόμενο της εκπομπής ότι δεν άρεσε. Ο Αντώνης είχε βγάλει ανακοίνωση και είχε πει ότι ουδέποτε ζήτησε να κοπεί η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ωστόσο, στο κανάλι και στο περιβάλλον της εκπομπής υπήρχε η αίσθηση ότι ο Αντώνης δεν ήταν και τόσο θετικός με το να υπάρχει αυτή η εκπομπή στον αέρα του ΑΝΤ1 τότε. Ο Γιώργος με τον Αντώνη δεν μιλάγανε».