Τα συγκινητικά λόγια της μητέρας του Παντελή Τουτουντζή - Τι είπε στον γιό της για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

«Εμείς κοιτάμε το φως»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, κατά τη διάρκεια της νικητήριας ομιλίας του βράδυ της Κυριακής 8/10.

Ο Παντελής Τουτουντζής εκτός από πετυχημένος επαγγελματίας στο χώρο του έχει καταφέρει να δημιουργήσει και μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τον σύζυγό του αποτελούμενη από ένα αγόρι και ένα κορίτσι (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Τα συγκινητικά λόγια της μητέρας του Παντελή Τουτουντζή

Ένας από εκείνους που δήλωσαν έντονα τη δυσαρέκεια τους ήταν και ο Παντελής Τουτουντζής ο οποίος μέσα από ένα story του στον προσωπικό του λόγαριασμό στο Instagram δημοσίευσε τον διάλογο που είχε με την μητέρα του μετά από τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου.

Δείτε επίσης: «Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου;» - Η Έλενα Ακρίτα κατέθεσε αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου

«Σε αυτή τη μάνα χρωστάω ένα ευχαριστώ γιατί με δίδαξε την αγάπη και την αποδοχή κάτι που κάνω και εγώ στα παιδιά μου» ανέφερε μεταξύ άλλων στο story του.

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗ ΓΙΑ ΜΠΕΟ
ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗ ΓΙΑ ΜΠΕΟ

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου έχουν προκαλέσει τεράστια οργή γύρω από το όνομά του όμως πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι δηλώνουν απογοητευμένοι περισσότερο από τον κόσμο που τον ψήφισε, παρά από τον ίδιο. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απόσπασμα από τις δηλώσεις του και σημείωσε με απογοήτευση: «Αυτόν τον ξέρουμε. Αυτούς που γελάνε, τον χειροκροτούν και τον αποθεώνουν να φοβάσαι. Είναι ο διπλανός σου. Είμαστε εμείς. Επανεκλογή. Και όμως».

Η οργισμένη ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Αχιλλέα Μπέο