Θύμα διαδικτυακής απάτης η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Τι συνέβη με την αγαπημένη σεφ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποτελεί ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς η ίδια έχει δημιουργήσει μια σχέση αγάπης μέσα από τις μοναδικές συνταγές, που κατά καιρούς μοιράζεται μέσα από τις εκπομπές, που συμμετέχει.

Παράλληλα, η γνωστή σεφ μοιράζεται μαγειρικά νέα και tips μέσα από τους λογαριασμούς, που διατηρεί στα social media, όπως στο instagram. Tην Τρίτη (10/10) λοιπόν, η σεφ έκανε ένα insta story μέσα από τον λογαριασμό της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μοιράστηκε με το κοινό της την είδηση, πως έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης και πιο αναλυτικά, έχει δημιουργηθεί ένας ψευδής λογαριασμό στο Tik Tok με το όνομά της (δείτε εδώ τι ήταν αυτό, που της άλλαξε τη ζωή).

Η ανάρτηση της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου για την απάτη με το όνομά της

«Παιδιά είναι ψεύτικος λογαριασμός! Με έχει μπλοκάρει και δεν μπορώ να κάνω report. Βοηθήστε με και κάντε με αναφορά στο Tik Τok» έγραψε στην ανάρτησή της η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Οι σχέσεις Λιάγκα και Αργυρούς μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

«Δεν μπορώ να αποκαλύπτω προσωπικά πράγματα φίλων μου. Το έχω ξαναπεί η Αργυρώ είναι φίλη μου, μαζί της έκανα και κάνω παρέα. Έχω κοιμηθεί στο κρεβάτι της, που κοιμάται με τον άντρα της και με έχει φιλοξενήσει, αυτό εννοώ. Μου έχει δανείσει το κρεβάτι της και έχουμε προσωπική σχέση.

Η Αργυρώ, επειδή έχει ένα site και νομίζω είναι το νούμερο ένα μαγειρικό site, ήθελε η γυναίκα να το εντάξει σε έναν μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο. Άρα η σκέψη της Αργυρώς ήταν πού θα εντάξει το site. Και εκεί που θα εντάξει το site εκεί θα συζητήσει να κάνει και κάτι τηλεοπτικό, είτε δικό της είτε να συμμετάσχει σε κάποια εκπομπή.

Μου τα έλεγε από το καλοκαίρι και πριν φύγει αλλά δεν μπορώ να μιλήσω τι να πω, δεν μπορώ να πω δημόσια αυτά που μου εξομολογούνται οι φίλοι μου και να τους εκθέσω. Ήξερα, λοιπόν, ότι η Αργυρώ μιλάει με τον όμιλο του κυρίου Μαρινάκη για το site.

Προφανώς αυτές οι συζητήσεις πηγαίνουν καλά και άρα ποια εκπομπή που είναι στο Mega έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον; Της Ελένης. Άρα θα πάει στην εκπομπή της Ελένης να κάνει κάποιες μαγειρικές.

Δεν είναι έτσι όπως παρουσιάστηκε χθες, ότι μας παράτησε στα κρύα του λουτρού για να πάει κάπου αλλού. Να ξέρουμε τι λέμε. Αν θέλουμε να πλήξουμε κάποιον, να τον πλήττουμε με πραγματικά βέλη όχι με άσφαιρα. Λέω τώρα εγώ. Να μη λέμε βλακείες μόνο και μόνο για να πουλήσουμε», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λιάγκας.