«Ο δικηγόρος του μόλις άκουσε τα χρήματα τον ρώτησε μπροστά μου...» - Το ξεκαθάρισμα της Ελένης Τσιριγκάκη για τη διατροφή του Μπιθικώτση

Νέα αποκάλυψη για το πρώην ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο δικηγόρος του μόλις άκουσε τα χρήματα τον ρώτησε μπροστά μου...» - Το ξεκαθάρισμα της Ελένης Τσιριγκάκη για τη διατροφή του Μπιθικώτση

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της κόρης του Γρηγόρη Μπιθικώτση, από την οποία, όμως, ο τραγουδιστής απουσίαζε. Έκτοτε, ο ίδιος έχει εκτεθεί εξαιτίας των αποκαλύψεων που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το γεγονός πως έχει να δει το παιδί του για πάνω από ένα χρόνο και πως δίνει μία πολύ μικρή διατροφή στην πρώην σύζυγό του, με την οποία δεν μπορεί να αγοράσει ούτε τα βασικά για το μωρό (δείτε εδώ τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του αναλυτικά).

Ο δικηγόρος του καλλιτέχνη βγήκε τότε στον αέρα του Happy Day, προσπαθώντας να διαψεύσει την Ελένη Τσιριγκάκη, τονίζοντας πως δεν ισχύουν όλα όσα αναφέρει για τη διατροφή και τη βάφτιση (δείτε εδώ τις δικές του δηλώσεις), ωστόσο το πρωί της Τετάρτης 11/10 στην ίδια εκπομπή η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, επισημαίνοντας πως η διατροφή είναι πράγματι πενιχρή και πως ο δικηγόρος είχε εκπλαγεί από τα χρήματα που θα έδινε ο πρώην της τότε, αφού δεν φτάνουν ούτε για γάλα.

Το ξεκαθάρισμα της Ελένης Τσιριγκάκη για τη διατροφή του Γρηγόρη Μπιθικώτση

«Θα ήθελα να δώσω μια απάντηση ως προς την διατροφή του παιδιού μου, η οποία είναι πενιχρή και δεν παίρνεις ούτε γάλα. Ναι, μου την δίνει αν και ο ίδιος ο δικηγόρος του εξεπλάγην μόλις άκουσε τα χρήματα και τον ρώτησε μπροστά μου "πώς θα ζήσει, ρε άνθρωπε, η γυναίκα με τόσα χρήματα;". Η απάντηση ήταν "τόσα έχω". Το παιδάκι έχει να τον δει ένα χρόνο και αυτό το γνωρίζει ο δικηγόρος του. Όλοι ξέρουν τι γίνεται. Δεν έχω θυμό, ούτε μου αρέσει η λέξη εκδίκηση αλλά δικαίωση», είπε χαρακτηριστικά.