«Με το κύριο Αχιλλέα δεν...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ελένη Χαμπέρη για τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται μετά την εκλογή του Μπέου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Χαμπέρη, πρώην παίκτρια του Survivor All Star, κατέβηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου, ως δημοτική σύμβουλος, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί πολλές και σφοδρές αντιδράσεις, ιδιαίτερα μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα υβριστικά του σχόλια και ξεσπάσματα στις κάμερες και στις εκπομπές.

Για το γεγονός αυτό θέλησε να μιλήσει το πρωί της Τετάρτης 11/10 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, τονίζοντας πως είναι άδικο να δέχεται κακόβουλα μηνύματα για τον λόγο αυτό, διότι επηρεάζεται πολύ ψυχολογικά και αντιμετωπίζει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της γενικότερα το τελευταίο διάστημα.

Το ξέσπασμα της Ελένης Χαμπέρη για τα υβριστικά μηνύματα μετά την εκλογή του Αχιλλέα Μπέου

«Από τη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, δεχόμουν, και χωρίς να ανεβάσω πράγματα, μηνύματα, στα οποία έβριζαν κιόλας. Καλώς ή κακώς δεν ήθελα να δίνω βάση, αλλά με επηρέαζαν ψυχολογικά. Με έβριζαν επειδή επέλεξα να κατέβω με τον Αχιλλέα Μπέο, άνθρωποι που είχαν αντίθετη άποψη και με επηρέαζε όλο αυτό. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Τα πήγα πολύ καλά, δυστυχώς δεν βγήκα όμως.

Θέλω να τελειώσει όλο αυτό εδώ, γιατί και εμένα αυτή η περίοδος ήταν δύσκολη, παρά το γεγονός πως δεν έκανα κάποιον αγώνα. Φυσικά και δεν το μετάνιωσα. Ειλικρινά σας μιλάω με επηρέασε πολύ αυτό το διάστημα ψυχολογικά, ενώ έλεγα ότι δεν θα δίνω βάση σε τίποτα. Επειδή με ήξερε ο κόσμος νομίζω ότι τους ήταν πιο εύκολο να αντιδράσουν, χωρίς εγώ να έχω πει ή να έχω κάνει κάτι. Το θεωρώ άδικο όλο αυτό. Με το κύριο Αχιλλέα δεν το έχω συζητήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Της έκανε πρόταση γάμου στην παραλία - Παντρεύεται η Ελένη Χαμπέρη με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αναστασίου (Βίντεο)