Ενοχλημένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τις φήμες περί επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα - Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Τι είπε η influencer

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Φουντώνουν οι φήμες για επανασύνδεση ανάμεσα σε Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, οι οποίοι εδώ και αρκετό διάστημα έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Η influencer πριν απο μερικό διάστημα είχε πάρει την απόφαση να μετακομίσει από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον νικητή του Survivor 5 προκειμένου να πάρει ο καθένας τον χρόνο του, να αποστασιοποιηθούν και να σκεφτούν το μέλλον της σχέσης τους.

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε την Τρίτη (10/10) μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου από δημοσιογράφο, που είναι πολύ κοντά στην Αλεξάνδρα να τονίζει, πως υπάρχει μυστική επανασύνδεση.

Δείτε επίσης:Τσακώθηκαν σε νυχτερινό κέντρο Στάθης Σχίζας & Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μετά από επικοινωνία, που είχε ο δημοσιογράφος τόσο με την Παναγιώταρου, όσο και με τον Στάθη Σχίζα ανέφερε, πως δεν επιβεβαιώνουν την επανασύνδεση, ωστόσο καλή τους φίλη ανέφερε: «κράτα μικρό καλάθι», σαν να μας λέει, πως θα τους δούμε σύντομα ξανά μαζί!

Ενοχλημένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τα δημοσιεύματα επανασύνδεσης

Η Αλέξάνδρα Παναγιώταρου σύμφωνα με ρεπορταζ του Breakfast@Star, είναι αρκετα ενοχλημένη με όλα αυτα τα δημοσιεύματα περι επανασύνδεσης.

Όπως ανέφερε η Μαίρη Αργυριάδου στον “αέρα”, η ίδια δεν ήθελε να μιλήσει καθόλου για το εν λόγω θέμα.

Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Σχίζα

Ωστόσο το πρωί της Τετάρτης 11/10, ο Στάθης Σχίζας ο οποίος εντοπίστηκε από την κάμερα της πρωινής εκπομπής του "Breakfast@Star", απάντησε και για την προσωπική του ζωή μετά τις καυτές φήμες.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω καν προσωπική ζωή», εξομολογήθηκε ο επιχειρηματίας ενώ κατέληξε, «η προσωπική μου ζωή είναι το μαγαζί».