«Ουφ Θεέ μου! Τι ζείτε;» - Η Μαρία Κορινθίου απαντά για την αποχώρηση της από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Θα ξαναέκανε παρουσίαση;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ουφ Θεέ μου! Τι ζείτε;» - Η Μαρία Κορινθίου απαντά για την αποχώρηση της από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 12/10 η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και στην Ελένη Τσολάκη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον δύσκολο χώρο της τηλεόρασης, την αποχώρησή της από το Πρωινό του ANT1 αλλά και τις φήμες που την ήθελαν σε άλλα κανάλια.

Όλα όσα αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου για την αποχώρηση της απο το Πρωινό του ΑΝΤ1 και την παρουσίαση

«Θέλει να κρατάς ισορροπία σε πέντε πράγματα για να μπορείς να διαφυλάξεις την ψυχική σου υγεία και ταυτόχρονα την ταυτότητά σου, την αλήθεια σου, αυτό που πραγματικά είσαι. Γιατί η δουλειά μου, η υποκριτική είναι ψυχή.. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν ξέρει 100% το «Μαράκι» ανέφερε αρχικά.

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για το πως ανταπεξερχεται στον δύσκολο χώρο της παρουσίασης αλλα και γιατί αποχώρησε από το πρωινό.

«Ο πιο δύσκολος χώρος από άποψη παρασκηνίου είναι η παρουσίαση στην τηλεόραση. Ουφ Θεέ μου! Τι ζείτε; Θα ξαναέκανα παρουσίαση στην τηλεόραση, αν γύριζα τον χρόνο πίσω. Είτε πέρασα καλά, είτε όχι πάντα κοιτάω στο τέλος. Σε ο,τιδήποτε κάνουμε πάντα υπάρχει ένα μάθημα. Δυστυχώς δεν εκπέμπουμε όλοι στα ίδια κύματα. Το μάθημα που πήρα ήταν να μπορώ να ισορροπήσω μία τέτοια κατάσταση» απάντησε η Μαρία Κορινθίου για το «Πρωινό».

Δείτε επίσης: Η Μαρία Κορινθίου άνοιξε τα χαρτιά της για την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Ήταν κάτι που δεν ξεκίνησα εγώ. Γίνονταν επιθέσεις ότι εγώ διέρρεα πράγματα, ότι, ότι, ότι… Μετά από κάποια στιγμή είπα “αρκετά”. Τι να κάτσω να πω; Αν μου έγινε πρόταση; 20 χρόνια δεν το κάνω ποτέ. Αν μιλάω με το Star, το Mega, το Open; Έλα Χριστέ και Παναγιά. Όλα αυτά ξεκίνησαν από αλλού» ξεκαθάρισε η Μαρία Κορινθίου αναφορικά με δημοσιεύματα με συζητήσεις της σε άλλα κανάλια.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη: