Ξεσπά η Κόνι Μεταξά για τα αρνητικά σχόλια στο Instagram για την εξωτερική της εμφάνιση - Τι απάντησε στο Q&A

Τι ανέφερε η influencer

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της, που δέχτηκε από τους followers της σε νέο Q&A που έκανε στο Ιnstagram της, κλήθηκε να απαντήσει η γνωστή influencer Κόνι Μεταξά μέσα από στόρυ της στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά στα αρνητικά σχόλια

Η influencer απάντησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο στα κακεντρεχή σχόλια.

Δείτε επίσης: «Αν θέλεις να παραδεχτώ ότι δεν έχω δουλέψει καθόλου στη ζωή μου...» - Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά σε ερώτηση που δέχθηκε στο Instagram

Δείτε εδώ τα βίντεο:

Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά για τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της

Η Κόνι Μεταξά είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram. Διατηρεί ένα προφίλ με χιλιάδες followers και καθημερινά κάνει διάφορες αναρτήσεις από βόλτες της, σκέψεις της και εξορμήσεις της. Πριν κάποιες ώρες ωστόσο, αποφάσισε να κάνει Q&A και να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε λοιπόν, ήταν και εκείνη σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της και δεν δίστασε να απαντήσει αποκαλύπτοντας τα δυο πράγματα που έχει κάνει.

Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά για τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό της
«Έχω κάνει μπότοξ, τώρα βέβαια δεν έχω κάνει αλλά θέλω. Έχω κάνει και μεσοθεραπεία, στην μεσοθεραπεία να πω την αλήθεια δεν είδα τεράστια διαφορά, έχω κάνει δύο φορές στη ζωή μου, δύο φορές από όλες τις φορές που πρέπει να το κάνεις. Δεν είδα τεράστια διαφορά, το μπότοξ μου αρέσει απλά δεν μου αρέσει αυτό που το κάνει τόσο έντονο. Μου αρέσει το mini μπότοξ που απλά δεν δημιουργούνται ρυτίδες», αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορώ να το πιστέψω το bullying που τρώω για την εγκυμοσύνη» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Κόνι Μεταξά