«Επέλεξα το σπίτι μου...» - Η αποκάλυψη του Αντώνη Βλοντάκη για την πρόταση που δέχτηκε για το I'm a Celebrity Get me out of here

«Πάντα είναι δελεαστικά τα χρήματα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Επέλεξα το σπίτι μου...» - Η αποκάλυψη του Αντώνη Βλοντάκη για την πρόταση που δέχτηκε για το I'm a Celebrity Get me out of here

Για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, αλλά και για το αν δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίβσης I'm a Celebrity Get me out of here, μίλησε ο Αντώνης Βλοντάκης το πρωί της Πέμπτης 12/10 στην κάμερα του Happy Day.

Ο γνωστός πολίστας συμμετείχε στην εκπομπή «Είμαστε μαζί», με την Ελίνα Παπίλα στον ΑΝΤ1. Ωστόσο τα στελέχη θεώρησαν πως η εκπομπή δεν εκπλήρωσε τις επιθυμίες τους, κάτι με το οποίο συμφώνησε και η παρουσιάστρια, αλλά και η ομάδα της, γι' αυτό και δεν συνεχίστηκε.

Τι αποκάλυψε για το ριάλιτι επιβίωσης I'm a Celebrity Get me out of here

«Δεν είχα τηλεοπτικές προτάσεις που θα με έκαναν να ασχοληθώ. Επέλεξα το σπίτι μου. Για το “Celebrity” είχε πρόταση όλη η Ελλάδα. Πάντα είναι δελεαστικά τα χρήματα, αλλά μετρούν άλλα πράγματα.» ανέφερε αρχικά.

«Η σχέση μου με την κυρία Παπίλα ήταν εξαιρετική, δεν βγήκαν μαχαίρια στην εκπομπή. Μια χαρά είμαστε. Απλά έτυχε να μην περπατήσει αυτό το πρότζεκτ. Μου άφησε γλυκόπιρκτη γεύση, εγώ περνούσα καλά.» ανέφερε ο Αντώνης Βλοντάκης.

Δείτε επίσης: Η απάντηση του Αντώνη Βλοντάκη στις αιχμηρές δηλώσεις του Μικρούτσικου για το Είμαστε Μαζί