«Δεν θα μπω στο ποιος αντιγράφει ποιον...» - Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις τηλεοπτικές εκπομπές

«Δεν βγάζω και εμάς απ’ έξω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θα μπω στο ποιος αντιγράφει ποιον...» - Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις τηλεοπτικές εκπομπές

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης όταν τον εντόπισαν σε δημόσια έξοδο του. Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, σχολίασα μεταξύ άλλων τις αντιγραφές που γίνονται στην ελληνική τηλεόραση.

«Δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση, η μία εκπομπή αντιγράφει την άλλη και όλες ασχολούνται με την τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου» δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Το σχόλιο της Τσιμτσιλή στο πλατό του Happy Day

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε το λόγο και σχολίασε τις εν λόγω δηλώσεις του στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, λέγοντας πως κάποια πράγματα είναι στο παιχνίδι...

«Δεν θα μπω στο ποιος αντιγράφει ποιον και αν κάποιος αντιγράφει κάποιον. Κάποια πράγματα είναι πολύ προφανή και κάποια πράγματα είναι στο παιχνίδι του ότι όλοι εμπνεόμαστε και παίρνουμε ιδέες. Αλλά όντως, ξέρεις τι παθαίνουμε εμείς οι εκπομπές; Δεν βγάζω και εμάς απ’ έξω. Βλέπεις ένα θέμα, αν κάποιος το γιγαντώσει και του δώσει υπόσταση μπορείς να πέσεις και εσύ στη λούπα να το παίξω και εγώ ή αυτό το θέμα ενδιαφέρει, έκανε νούμερα στον άλλον...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως πολλά σχόλια έχουν γίνει σχετικά με το Happy Day πως αντέγραψε την Πρωινή Μελέτη και πως το Mega Καλημέρα αντέγραψε με τη σειρά του το Happy Day.

Το σχόλιο για τις εκπομπές που τσακώνονται για την θεματολογία

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντώντας στον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με την τηλεοπτική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους. Αμέσως μετά τις δηλώσεις αυτές στις 12/10, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της σχολίασαν το χαμό που έχει προκληθεί εναντίον του παρουσιαστή του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρεθεί στο επίκεντρο εξαιτίας του Αχιλλέα Μπέου και του γεγονότος πως τον βγάζει να μιλήσει στην εκπομπή του και στην συνέχεια τον κρίνει, με αρκετές εκπομπές (ανάμεσα τους και η Φαίη Σκορδά) να σχολιάζουν έντονα πως το κάνει όλο αυτό για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Είναι αρκετά ηλεκτρισμένη η κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση και με αφορμή τον Αχιλλέα Μπέο που προκάλεσε κι έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις, έκανα κι εγώ ένα σχόλιο προχθές που δεν αναπαρήχθη. Αυτό που είπα είναι ότι όταν βγάζεις έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι παρεκκλίνει, ότι έχει μία αμετροέπεια, ότι λέει πράγματα που συνήθως προκαλούν σχόλια και μετά λες "τι ήταν αυτό που είπε; Κάνετε λάθος", δηλαδή καταδικάζεις αυτά που λέει, ενώ ξέρεις μέσα στις άκρες ότι θα τα πει και για αυτό του δίνεις βήμα, τότε το κάνεις υποκριτικά.

Το είπα με αφορμή έναν γνωστό ποινικολόγο που κάποια στιγμή έκλεινε τα τηλέφωνα και προσέβαλε… Όταν βγάζεις αυτόν τον άνθρωπο και του δίνεις βήμα, ξέρεις ότι θα σε προσβάλει ή ότι θα ανεβάσει την ένταση. Γενικώς, όταν βγάζεις κάποιον που ξέρεις ότι θα ξεφύγει δίνοντάς του βήμα και μετά λες να τον κλείσουν, είναι λίγο σαν ένα παιχνίδι με σημαδεμένα χαρτιά. Τώρα από εκεί και πέρα το να λες ότι τα λένε αυτά όσοι δεν κάνουν νούμερα, νομίζω ότι αδικεί και τον Γιώργο αυτή η τοποθέτηση», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του ALPHA.

Και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο: «Όλοι θέλουμε να κάνουμε νούμερα, όλοι σκεφτόμαστε πώς θα κάνουμε νούμερα, αλλά δε γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Όλοι οι συνάδελφοι είναι πολύ αξιόλογοι, ακόμα και στον Γιώργο Λιάγκα βλέπω ότι σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Γιατί όντως δεν είναι ένας άνθρωπος που είναι στο pr και παίρνει κάθε μέρα 15 τηλέφωνα για να διαμορφώσει κλίμα υπέρ του, όπως κάνουν άλλοι κι είναι ένας άνθρωπος που από τον παρορμητισμό που έχει πολλές φορές την έχει πατήσει»