«Όποιος θέλει να μου απευθύνει πυρά να...» - Η ξεκάθαρη απάντηση του Ουγγαρέζου στην κόντρα με τον Λιάγκα

«Δεν πρόκειται να πέσω σε καμία λούμπα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όποιος θέλει να μου απευθύνει πυρά να...» - Η ξεκάθαρη απάντηση του Ουγγαρέζου στην κόντρα με τον Λιάγκα

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε δημόσια έξοδο του και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για την τηλεοπτική κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον ίδιο και τον πρώην συνάδελφο και φίλο του, Γιώργο Λιάγκα.

Οι δυο άντρες μετά την αποχώρηση του Δημήτρη από το Πρωινό του ΑΝΤ1, απομακρύνθηκαν με τον δημοσιογράφο μάλιστα να τον κάνει και unfollow στο Instagram. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, ανάμεσα τους έχουν πέσει πολλά "καρφιά".

Τα "αίματα" άναψαν έπειτα από κάποιες αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργο Λιάγκα, αλλά και στην συνέχεια την απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή. Μάλιστα, μετά από λίγες ημέρες έκανε νέες δηλώσεις, λέγοντας δεν θεωρεί πως τα λόγια του παρουσιαστή πήγαιναν προς το πρόσωπο του - δείτε εδώ.

Η κόντρα ωστόσο δεν έσβησε, καθώς οι εκπομπές ξεκίνησαν να σχολιάζουν τα όσα έχουν γίνει, και μερικά πρόσωπα να κάνουν διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις τους τότε - δηλαδή όσο συνεργαζόντουσαν - και τις σχέσεις τους σήμερα (δείτε εδώ).

Και αφού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απέφευγε να απαντήσει τόσο καιρό μετά από όλα αυτά, οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα περί ψευτιάς των ανθρώπων, ότι δηλαδή από κοντά είναι όλοι αγάπες και αγκαλιές και από πίσω βρίζονται (δείτε τες εδώ), έφεραν όπως φαίνεται την απάντηση του.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Γιώργο Λιάγκα

«Καμία ανταλλαγή πυρών με τον Γιώργο Λιάγκα. Όποιος θέλει να μου απευθύνει πυρά να πει το όνομα μου. Ότι θέλετε είμαι εδώ. Δεν πρόκειται να πέσω σε καμία λούμπα και να σηκώνω το γάντι και να απαντήσω σε όποιον δεν μου μιλάει ευθέως. Δικαιούμαι να γράφω την άποψη μου. Κάνω 16 χρόνια την δουλειά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρη Ουγγαρέζος.

«Ο Γιώργος Λιάγκας τόσα χρόνια που μας ασκεί κριτική μας παίρνει και τηλέφωνο να μας ρωτήσει; Έλα Χριστέ και Παναγία! Ήμουν φίλος με τον Γιώργο Λιάγκα, φυσικά και με στεναχωρεί» απάντησε, επίσης.

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για αποτυχημένο ραντεβού, αποκάλυψε πως σε ένα πήγε... μόνο του. «Το πιο αποτυχημένο ραντεβού ήταν που δεν ήρθε ποτέ. Εγώ πήγα».