«Εγώ δεν θα...» - Τι είπε ο Σταμάτης Φασουλής για τον γάμο Βανδή - Μπισμπίκη

Πότε ξεκινάει το J2US

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Εγώ δεν θα...» - Τι είπε ο Σταμάτης Φασουλής για τον γάμο Βανδή - Μπισμπίκη

Στην πρεμιέρα της παράστασης «DA» στο θέατρο Ιλίσια, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 12/10, ο Σταμάτης Φασουλής. Ο γνωστός σκηνοθέτης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για την πρεμιέρα του νέου κύκλου του J2US αλλά και για τις φήμες περί γάμου για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Τι είπε ο Σταμάτης Φασούλης για τον γάμο Βανδή - Μπισμπίκη

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα ότι αγαπημένο ζευγάρι της showbiz σκοπεύει να ανέβει τα σκαλία της εκκλησίας. Σύμφωνα με τη Σπυριδούλα Τριάντου και το ρεπορτάζ της στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, οι κοντινοί φίλοι του ηθοποιού και της τραγουδίστριας έχουν αρχίσει να ράβονται.Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν ήδη επιλέξει τον κουμπάρο τους και αυτός δεν είναι άλλος πέρα από τον Νίκο Κοκλώνη.

Σχετικά με τον J2US ο Σταμάτης Φασουλής απάντησε: «Θα αρχίσουμε τον Φλεβάρη. Δεν νομίζω να δούμε αλλαγές στην κριτική επιτροπή.»

Αναφορικά με τις φήμες για τον γάμο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη ανέφερε:«Εγώ δεν θα παντρευτώ πάντως» και αποχώρησε γρήγορα από τις κάμερες.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις:

Τι είχε δηλώσει η τραγουδίστρια για το ενδεχόμενο του γάμου τους

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, για την 18χρονη κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη που έφυγε για σπουδές υποκριτικής στην Αγγλία, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

«Ο γάμος επί της ουσίας δεν έχει καμία σημασία πια. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είμαστε καλά εμείς και τα παιδιά μας. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δυο άνθρωποι μαζί. Αν ο Βασίλης μου έλεγε ότι πρέπει να παίξουμε μαζί στο θέατρο, κάποια στιγμή αργότερα μπορεί και να το έκανα.

Πραγματικά έχω αγαπήσει το θέατρο. Σέβομαι και υποκλίνομαι στο ταλέντο των ηθοποιών. Και επειδή μου αρέσει πολύ ο Βασίλης ως σκηνοθέτης θα ήθελα πολύ να παίξω σε μια παράσταση που θα με σκηνοθετήσει» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.