Ολόγυμνη με τα χέρια της να αγκαλιάζουν το στήθος της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Η ανάρτηση στο Instagram

Τέρμα ακομπλεξάριστη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει αποδείξει πολλές φορές με την συμπεριφορά της πως είναι τέρμα ακομπλεξάριστη και πως αγαπά τον εαυτό της έτσι ακριβώς όπως είναι. Την Παρασκευή 13/10, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της όπου ποζάρει ολόγυμνη στο σπίτι της.

Με τα χέρια της να αγκαλιάζουν το στήθος της κοιτούσε τον φακό, με τους ακόλουθούς της να την αποθεώνουν στα σχόλια για μία ακόμα φορά. Στη λεζάντα της ανάρτησης αυτής η ίδια έκανε μία μικρή εξομολόγηση για τα όνειρά της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει μία τολμηρή φωτογραφία της - δείτε την εδώ topless.

Η γυμνή φωτογραφία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

«Είχα ένα όνειρο. Έχω όλα όσα ήθελα», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Όλα τα βλέμματα είχαν "καρφωθεί" πάνω της - Ο χορός της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στην Μύκονο με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Τα σχόλια που δέχθηκε για την ηλικία της

Η αγαπημένη Πηνελόπη Αναστασοπούλου, απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί της Κρήτης. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, είναι ιδιαίτερα ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και έχει μία αρκετά στενή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης, 2/08/23, ανέβασε μία φωτογραφία, η οποία έκανε τα σχόλια να πέφτουν βροχή (δείτε εδώ επίσης την φωτογραφία της με εντυπωσιακό μαγιό & τα μαλλιά της ράστα στη θάλασσα).

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται εκείνη να κάθεται με το μαγιό της στην ξαπλώστρα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε το εξής : «Είναι τόσο ήσυχα, Σσσσ, σσσσσ, είναι ακόμα τόσο ήσυχα».

Στην φωτογραφία, η ηθοποιός και τραγουδίστρια, φαίνεται πιο νέα από ποτέ, πράγμα που έκανε τα σχόλια για την ηλικία της κάτω από την φωτογραφία να πέσουν σαν βροχή. Η ίδια στην συγκεκριμένη φωτογραφία δεν φαίνεται να είναι πάνω από 20 χρονών, πράγμα που είπε και η Έλενα Χριστοπούλου. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκλεισε τα 46.

σχόλια για Πηνελόπη

σχόλια για Αναστασοπούλου