«Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» - Η αιχμηρή απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Φλορίντα Πετρουτσέλι

«Με έχει κουράσει που η συζήτηση γυρνάει στον ALPHA τότε, δεν έγινε και τίποτα στην τελική»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» - Η αιχμηρή απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Φλορίντα Πετρουτσέλι

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βραδινή έξοδο της, με την παρουσιάστρια να κάνει δηλώσεις και να απαντάει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου τόσο για την τηλεοπτική της επιστροφή όσο και για τα σχόλια που έγιναν μετά την συνέντευξη της στο The 2night show σχετικά με την συμπεριφορά της στον ALPHA.

«Με έχει κουράσει αυτό πάρα πολύ. Δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πολύς λόγος για το τίποτα. Μου αρέσει η τηλεόραση και δεν έχω κλείσει κάποιον κύκλο. Μου αρέσει το ζωντανό. Έχω αυτή την ετοιμότητα, αυτό τον παλμό», ανέφερε αρχικά σχετικά με το αν θα κάνει κάποια εκπομπή στην τηλεόραση.

Σχετικά με τις δυσκολίες για τις οποίες μίλησε πρόσφατα, ανέφερε: «Μου έχουν συμβεί και δύσκολα πράγματα αλλά δεν τα μοιράζομαι εύκολα».

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Φλορίντα Πετρουτσέλι

Στην συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έπειτα από σχετική ερώτηση απάντησε στις δηλώσεις της Φλορίντας Πετρουτσέλη για την συνέντευξη της στο The 2night show.

«Πάει να κάνει μία κ@λ@τούμπα και να υποστηρίξει όλα αυτά που έκανε λέγοντας ότι της χρέωσαν λάθη αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν και ήμουν μάρτυρας» είχε αναφέρει η δημοσιογράφος του Mega Καλημέρα μεταξύ άλλων - δείτε όλες τις δηλώσεις της.

«Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω. Από εκεί και πέρα δεν έκανα καμία κ@λ@τούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», απάντηση αιχμηρά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Με έχει κουράσει που η συζήτηση γυρνάει στον ALPHA τότε, δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πολύς λόγος για το τίποτα. Δεν μου συμπεριφέρθηκαν τα media άσχημα», συμπλήρωσε.