Mad Clip: Άγνωστοι βανδάλισαν τον τάφο του

Για ένα ζευγάρι γυαλιά και ένα αυτοκινητάκι

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εκπομπή "ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ", που παρουσιάζει ο Νάσος Γουμενίδης, που προβάλλεται στη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού "OPEN", άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του Mad Clip.

Γιατί βανδάλισαν τον τάφο του Mad Clip

Ο τάφος παραβιάστηκε και από αυτόν κλάπηκαν τα γυαλιά ηλίου, που συνήθιζε να φοράει ο αγαπημένος καλλιτέχνης, καθώς και να συλλεκτικό αυτοκινητάκι μινιατούρα. Στην εκπομπή μίλησε και η γιαγιά του γνωστού τράπερ, η οποία, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων έχασε πρόσφατα το σύζυγό της, αφού δεν μπόρεσε μέχρι και σήμερα να διαχειριστεί και να ξεπεράσει την απώλεια του αγαπημένου του εγγονού.

Η γιαγιά του μουσικού αποκάλυψε, επίσης, πως και στο παρελθόν είχαν καταστρέψει τον τάφο του νεαρού, για να πάρουν άλλα προσωπικά αντικείμενα, τα οποία είχαν βάλει να έχει συντροφιά στο τελευταίο του ταξίδι φίλοι και συγγενείς. Η γυναίκα εξομολογήθηκε στην κάμερα, πως ο πατέρας του αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο ακόμα και στο καντήλι του, ώστε να μην κλαπεί και αυτό.

Δείτε επίσης: Τη συγκινητική ανάρτηση της αδερφής του, Άσπας, πριν λίγο καιρό

Τέλος, στο ρεπορτάζ προβλήθηκαν εικόνες από το σύνολο του νεκροταφείου και φάνηκε, πως στο συγκεκριμένος χώρο γίνονται συνέχεια τέτοιες ζημιές. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος περιέγραψε ένα περιστατικό, κατά το οποίο άγνωστοι έκλεψαν ολόκληρο άγαλμα από τάφο. Ενδεχομένως, η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα να είναι η αύξηση της φύλαξης του εν λόγου κοιμητηρίου.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

To χρονικό θανάτου του

Ο Madclip σκοτώθηκε έπειτα από τροχαίο στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, στις 02:30, στη Λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. Βάσει των όσων έγιναν γνωστά, αφότου έστριψε με σχετικά μεγάλη ταχύτητα, όταν έφτασε στην ευθεία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, (μιας Porsche 911), πιθανότατα λόγω του βρεγμένου οδοστρώματος αλλά και του γεγονότος ότι λογικά είχε απενεργοποιημένα τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου του. Ως αποτέλεσμα συνετρίβη σε έναν από τους στύλους φωτισμού της κεντρικής νησίδας και έπειτα έπεσε πάνω σε ένα δέντρο όπου και σκοτώθηκε ακαριαία.

Κηδεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου Αθηνών με πλήθος θαυμαστών οι οποίοι θέλησαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Μετά την κηδεία του έγιναν πολλές δηλώσεις από τον παππού του στις οποίες κατηγορούσε την πρώην σύντροφο του καλλιτέχνη πως άρπαξε χρήματα,