Τι συμβαίνει με την τέφρα της Μαίρης Χρονοπούλου - Το βίντεο από τα τελευταία γενέθλιά της και η επιθυμία

Η αποκάλυψη του Μάκη Δελαπόρτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Καλεσμένος στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, βρέθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας, το μεσημέρι του Σαββάτου 14/10. Ο στενός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε συγκινημένος για την τελετή αποχαιρετισμού της σπουδαίας ηθοποιού (δείτε εικόνες) η οποία πέθανε μέσα στο σπίτι της έπειτα από πτώση.

Η εξομολόγηση του Δελαπόρτας για την τελετή αποχαιρετισμού της Χρονοπούλου

«Η μέρα ήταν πολύ δύσκολη και για έμενα. Στεναχωρήθηκα με όλα αυτά που ακούω και έγιναν. Εκτυλίχθηκαν κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν, ωστόσο εγώ δεν είμαι πολύ ψύχραιμος άνθρωπος στους αποχαιρετισμούς των δικών μου ανθρώπων. Όπως είχα αποφασίσει να μην δω και τους δικούς μου ανθρώπους νεκρούς, το ίδιο αποφάσισα και για τη Μαίρη, γιατί θέλω να τους θυμάμαι ζωντανούς και χαμογελαστούς», εξομολογήθηκε μετά την κατάρρευση του στο σπίτι της βγαίνοντας από το σπίτι κλαίγοντας γοερά.

«Όταν έφεραν την Μαίρη σπίτι και μου είπε ο κ. Γιαννόπουλος ότι πρέπει μέσα στην αίθουσα να είμαστε μόνο οι δικοί της άνθρωποι και να την δούμε, είπα στον κ. Γιαννόπουλο "σας παρακαλώ δεν το αντέχω" και πήγα λίγο πιο πίσω. Όταν την είδα κατέρρευσα και βγήκα έξω, ξέσπασα. Μέχρι εκεί ήταν σεβαστό όλο αυτό. Από εκεί και πέρα, το να μπουν οι κάμερες πάνω από το φέρετρό της και μέσα στο σπίτι της κι όλη η Ελλάδα να δει την Μαίρη νεκρή, νομίζω δεν θα το ήθελε ούτε η ίδια, όσο και αν ήταν όμορφη», ξεκαθάρισε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Μεταξύ άλλων, ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε και για την τέφρα της Μαίρης Χρονοπούλου: «Είχε δώσει η Μαίρη Χρονοπούλου γραπτή εντολή το 2019 ακόμα και γι’ αυτό. Όμως, μου έδειξε χθες ένα βίντεο ο κ. Γιαννόπουλος από φέτος στα γενέθλιά της που λέει μπροστά σε κάμερα "παιδιά θέλω την τέφρα μου να την φέρετε εδώ και να γίνει ένα μνημείο μέσα στο χώρο με μία επιγραφή που να λέει: Εδώ έζησε η Μαίρη Χρονοπούλου που αγαπούσε τα παιδιά"».

Μάλιστα στην εκπομπή συζητήθηκε και το επεισόδιο που σημειώθηκε πάνω από το φέρετρο της!

Τι έβαλαν μέσα στην κάσα πριν την αποτέφρωση

Ο Νίκος Σταγόπουλος έβαλε στο φέρετρο της Μαίρης Χρονοπούλου τη βέρα των αρραβώνων τους, όπως κυκλοφόρησε. Ο ηθοποιός ήταν επί 10 χρόνια σύντροφος της κυρίας του γλεντιού, και μάλιστα υπήρξαν και αρραβωνιασμένοι. Ωστόσο, το ειδύλλιο σταμάτησε και το ζευγάρι δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας.

Την Παρασκευή 13/10, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν για πάντα την ηθοποιό, και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο πρώην αρραβωνιαστικός της.

Ο άνδρας έβαλε μέσα στο φέρετρο της ηθοποιού το δαχτυλίδι από τους αρραβώνες τους, για να τη συντροφεύει στο τελευταίο της ταξίδι, μέσα σε ένα σακουλάκι, χωρίς να το αντιληφθεί κανένας από τους παρευρισκόμενους.

Ο ηθοποιός είπε στη Σάσα Σταμάτη, ότι «Ισχύει ότι έβαλα την βέρα στο φέρετρο, καθώς όπως είναι γνωστό ήμασταν 10 χρόνια αρραβωνιασμένοι, ήθελα με αυτόν τον τρόπο να την αποχαιρετήσω. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ».