Δήμος Βερύκιος: «Με την ίδια ένταση και τα ίδια απρόβλεπτα...» - Μιλάει για όλους και για όλα στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται"

«Μου αρέσει που ψάχνουν τον Αντι- Βερύκιο,...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Δήμος Βερύκιος: «Με την ίδια ένταση και τα ίδια απρόβλεπτα...» - Μιλάει για όλους και για όλα στην εκπομπή

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Δήμος Βερύκιος, παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ALPHA και παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Τι είπε ο Δήμος Βερύκιος για όλους και για όλα

«Με την ίδια ένταση και τα ίδια απρόβλεπτα συνεχίζεται η εκπομπή "Happy Day". Δεν περίμενα ποτέ να είμαι μέρος μίας ψυχαγωγικής εκπομπής», δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος. «Για αυτό ποτέ μη λες ποτέ», συμπλήρωσε. «Η πιο δύσκολη στιγμή στη δουλειά μου ήταν η βραδιά των Ιμίων. Εκεί ένιωσα, ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι για να διατηρηθούμε ως έθνος, θα πρέπει να κάνουμε πολλά», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής.

Παράλληλα, ανέφερε, ότι «Δε θέλω να σκέφτομαι, πότε θα έρθει η ώρα (να αφήσω τη δουλειά μου και να αποσυρθώ), αλλά είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να γίνει. Μπορώ να κρεμάσω τα παπούτσια, ή να μου λύσουν τα κορδόνια και να μου τα κρεμάσουν άλλοι. Καλοδεχούμενο!». «Είχα πολλές επιτυχίες, αλλά αυτό που με εξιτάρει περισσότερο είναι το παρασκήνιο. Το παρασκήνιο των μεγάλων γεγονότων που ευτύχησα να ζήσω από πρώτο χέρι, τα κυνηγητά, οι κόντρες με την εξουσία. Δεν υπάρχει πρωθυπουργός που δεν έχει ζητήσει από τον εκάστοτε εργοδότη μου, αν όχι να με απολύσει, να με θέσει έστω σε διαθεσιμότητα», αποκάλυψε για την επαγγελματική του ζωή.

Στη συνέχεια, μίλησε και στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη, «Δεν ξέρω, αν είναι ή δεν είναι φαινόμενο. Είναι ένα λουλούδι, που φύτρωσε μέσα στην έρημο της πολιτικής. Είναι το κάτι άλλο, το διαφορετικό. Δεν ξέρω, εάν έχει πολιτικές ικανότητες, αυτό η ζωή θα δείξει. Αν θα καταφέρει να αλλάξει την πολιτική κουλτούρα της Ελλάδας, και των υπόλοιπων κομμάτων. Γιατί αυτός μπορεί να φέρει την αλλαγή».

«Μου αρέσει που ψάχνουν τον Αντι- Βερύκιο, επειδή είμαι αυτοκριτικό άτομο, ασκώ κριτική και στους υπόλοιπους, αλλά και το πρωί που θα πάω στο στούντιο δεν ξέρω τι θα πω, είμαι αυθόρμητος», είπε για την έντονη κριτική που ασκεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής. «Εγώ βλέπω την εκπομπή σας, της Ναταλίας, γιατί περνάω ευχάριστα, με ανθρώπους που είναι ψημένοι στη ζωή και λένε τη γνώμη τους, αλλά ζητάνε και συγγνώμη», παραδέχθηκε.

Τέλος, μίλησε για τη δήλωση της Βίκυς Χατζηβασιλείου και το "Πάμε πακέτο". «Παλαιότερα με το Δημήτρη τον Κοντομηνά έπαιρνα μέρος στις συσκέψεις, αλλά καθόμουν στην άκρη και παρακολουθούσα, δε μίλαγα. Δεν έχω κάνει ποτέ επισήμανση ή κάποιο σχόλιο για αυτή την εκπομπή, απλώς έπρεπε να βρεθεί κάποιος Βερύκιος. Πώς θα ζήσουμε χωρίς βαρβάρους;», κατέληξε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζουμε πως πρώτη φορά, όσον αφορά το θέμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου, είχε απαντήσει σχεδόν ένα μήνα πριν στο περιοδικό YOU!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: