«Παντού υπάρχει βρώμα, δεν είναι όμως όλοι ανήθικοι» - Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Παύλο Χαϊκάλη μετά τις δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ξέσπασε η παρουσιάστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Παντού υπάρχει βρώμα, δεν είναι όμως όλοι ανήθικοι» - Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Παύλο Χαϊκάλη μετά τις δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε πρόσφατα μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη για το κανάλι της ΕΡΤ, κατά την οποία μίλησε αρχικά για τις καταγγελίες εις βάρος του και έπειτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον τρόπο που οι δημοσιογράφοι παρουσίασαν το όλο θέμα και την επικοινωνία μαζί του.

Τα λόγια του, λοιπόν, παρουσιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας 16/10 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να προχωρά σε ορισμένα σχόλια, ιδιαίτερα για την αναφορά που έκανε εκείνος για τα πρόσωπα του χώρου και τη διαχείριση των δημοσιογράφων.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη για τους δημοσιογράφους και τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Το ότι γενίκευσε, δεν μου άρεσε. Αρχικά, να πούμε ότι αυτό το δεν το ξεκίνησαν οι δημοσιογράφοι, οι ηθοποιοί βγήκαν στις εκπομπές και είπαν "αυτός έκανε αυτό". Όλοι οι χώροι, όπως και του θεάτρου, να πω στον κύριο Χαϊκάλη... παντού υπάρχει βρώμα, δεν είναι όμως όλοι ανήθικοι. Δεν μπορώ αυτό το τσουβάλιασμα», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

Ενώ στις δηλώσεις του ηθοποιού απάντησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας λίγο αργότερα στην εκπομπή, σχετικά με όσα ειπώθηκαν σε αυτό το σημείο: «Έβλεπα ανθρώπους να μιλάνε εναντίον του αυτοί που είχαν βοηθηθεί από τον Πέτρο. Βγήκαν να μιλήσουνε χωρίς να έχουν κανένα λόγο να μιλήσουν εναντίον του. Δεν τον υπερασπίζομαι, ούτε τον κατακεραυνώνω, ούτε τον καταδικάζω».

«Δεν ξέρω αν εννοεί εμένα, εγώ έκανα το καθήκον μου στο δικαστήριο. Δεν έχω επικοινωνία με τον Πέτρο, επειδή δεν πρέπει λόγω του δικαστηρίου. Έχω δει ανθρώπους που λένε την καλή πλευρά του Πέτρου. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο μέλλον, δεν είμαι Πυθία. Στη δίκη ο Πέτρος είπε ότι δεν θέλει να επιστρέψει. Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα ξανασυνεργαστώ με τον Πέτρο», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.