Με λουλουδάτο φόρεμα γεμάτο βολάν στη βάφτιση του ανιψιού της στην Ευρυτανία - Οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια δίπλα στον αδερφό της

Σπάνιο οικογενειακό υλικό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ένα ονειρικό Σαββατοκύριακο πέρασε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία άφησε για λίγο πίσω της τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε μέχρι την Ευρυτανία για την βάφτιση του ανιψιού της και γιου του αγαπημένου αδερφού της, Άκη, η οποία έλαβε χώρα στην Ιερά Μονή της Παναγιάς του Προυσού.

Ο μπέμπης πλέον ονομάζεται Κωνσταντίνος και η περήφανη θεία δημοσίευσε φωτογραφίες από το μυστήριο μαζί με όλη την οικογένεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα, με μακριά μανίκια, βολάν, πολλά χρώματα και λουλούδια (δείτε εδώ τι περιλαμβάνει η διατροφή της και έχει αυτό το κορμί).

Φωτογραφίες από τη βάφτιση του ανιψιού της Ζέτας Μακρυπούλια στην Ευρυτανία

«Επιστροφή στις ρίζες των παππούδων μου! Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο αγάπη, γέλιο, συγκίνηση, χορό, φύση και οικογένεια! Αφορμή η βάπτιση του ανιψιού μου, που έγινε στη μονή της Παναγίας του Προυσού. Ο μικρός Κωνσταντινος μας ένωσε και μετά από πολλά χρόνια απόλαυσα ξανά διακοπές με την οικογένεια μου και με αγαπημένους οικογενειακούς φίλους!», έγραψε, μάλιστα, στη λεζάντα.

Επανασύνδεση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε τη Δευτέρα 9/10 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, έχοντας μια όμορφη συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο τραγουδιστής λοιπόν, μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για τα σχόλια που δέχτηκε πως έχει χάσει την φωνή του.

Δεν δίστασε μάλιστα, να απαντήσει σε μια πιθανή επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία απαθανατίστηκε πριν από μερικές ημέρες σε συναυλία του.

«Η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες που είναι στην Αθήνα όποτε μπορεί και έχει χρόνο. Έχουμε άριστες σχέσεις, γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στο χωρισμό. Οπότε δύο άνθρωποι που δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πάντα βέβαια. Χαίρομαι που στην περίπτωσή μας είναι αυτό, γιατί είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο και χαίρομαι που πάει και πολύ καλά και της εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης απάντησε: «Επανένωση σε ένα υποθετικό σενάριο, θα πω το ποτέ μη λες ποτέ, γιατί μου έχει τύχει και θα το λέω για πάντα έστω και για πράγματα που είμαι απόλυτα σίγουρος. Ποτέ μη λες ποτέ γιατί θα γυρίσεις και θα μου πεις... Αλλά είναι κάτι το οποίο θεωρείται λήξαν».