Μαρκέλλος Νύκτας: «Αυτή δεν είναι συμπαθητική στον κόσμο...» - Ο σχεδιαστής μόδας κατακεραυνώνει την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Πυρ και μανία με την ενδυματολόγο του "Fame Story"

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Μαρκέλλος Νύκτας: «Αυτή δεν είναι συμπαθητική στον κόσμο...» - Ο σχεδιαστής μόδας κατακεραυνώνει την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Μαρκέλλος Νύκτας, μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, και πήρε θέση για το σάλο που έχει ξεσπάσει για την έντονη σκηνή ανάμεσα στην ενδυματολόγο του "Fame Story", Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, και μία σπουδάστρια τη Χριστίνα.

"Δίκασε" ο Μαρκέλλος Νύκτας την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

«όταν κάποιος, που τον πληρώνει η παραγωγή και κάνει την ενδυματολογική επιμέλεια, έχει αυτός την ευθύνη, το να πει στη μαθήτρια "θα βάλεις αυτό". Δε βγαίνει η σπουδάστρια να πει "ωραίο αυτό, αλλά εγώ θα βάλω αυτό", για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Τι την άγγιξε πια; Τι της έκανε; Την έδειρε;», είπε αρχικά ο πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας.

«Αυτή δεν έχει και πολύ τρόπους, είναι σκληρή και θα το πληρώσει αυτό. Αυτό φαίνεται στον κόσμο και δε μου έχει συμπεριφερθεί και εμένα καλά, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, εξ ου κι μιλάω, διαφορετικά εγώ δε θα ασχολιόμουν, ούτε θα μίλαγα στην κάμερα τώρα για αυτό το θέμα, γιατί εμένα δε με αφορά αυτή η κοπέλα», σχολίασε στη συνέχεια.

«Απλούστατα, η ενδυματολόγος αυτή, αν μπορώ να την πω έτσι είχε επιμέλεια από το fashion week το ελληνικό που γινόταν, έπρεπε να ντύσει, να είναι εκεί, να βάλει το παπούτσι, που είχαν προεπιλεγεί. Εκείνη δεν ήταν εκεί, την ψάχναμε. Και αρχίζω εγώ και ντύνω τα παιδιά από μόνος μου, και μόλις είχαν ντυθεί τα παιδιά και ήταν έτοιμα, η στιγμή που ήταν τα παιδιά να βγουν στη σκηνή, τότε ήρθε ήρεμη και ήσυχη. Ήμουν ο πρώτος, που παρουσίαζα. Μετά τους άλλους τους πήρε. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν είναι επαγγελματικά», περιγράφει για την κόντρα μεταξύ τους, πως ξεκίνησε.

Δείτε επίσης: Την απάντηση της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη για το συμβάν

«Αυτή η κοπέλα έχει ξεκινήσει από το να πηγαίνει κάτι ρούχα σε κάτι διάσημες, όπως την Τάμτα, και μετά από κάτι βιντατζάδικα, που την έχουν κολλητή φίλη και και και... τέλος πάντων και βγήκε αυτή η κοπέλα. Όμως, δεν το έχει το συμπαθητικό απάνω της, ούτε το επαγγελματικό το έχει σε σχέση με εμένα δεν έδειξε τον επαγγελματισμό της», είπε.

«Τώρα εάν είναι να αρπάζεται και με τις μαθήτριες έννοια σου και θα την τακτοποιήσουν στην τηλεόραση», υπογράμμισε. «Εγώ δεν είχα ένα και δύο παιδιά, είχα σαράντα. Και ήμουν ο πρώτος σχεδιαστής μόδας που ήμουνα σε fame, και δεν έχω καμία σχέση με κανέναν, ούτε με όλους τους υπόλοιπους που κάνουν την ενδυματολογική επιμέλεια», ανέφερε για τα παλιά του χρόνια.

Κάτι, το οποίο παρατηρήθηκε στη συνέντευξη αυτή, που παραχώρησε στην εκπομπή, και αξίζει να σημειωθεί είναι, ότι δεν προσφώνησε καμία από όλες τις φορές που μίλησε για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη με το όνομά της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: