«Κοντεύω να χωρίσω ξανά και με ρωτάτε για το προηγούμενο, έλεος!» - Το ξέσπασμα της Αθηναΐδας Νέγκα για την προσωπική της ζωή

Είναι ερωτευμένη ένα χρόνο μετά το διαζύγιό της;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κοντεύω να χωρίσω ξανά και με ρωτάτε για το προηγούμενο, έλεος!» - Το ξέσπασμα της Αθηναΐδας Νέγκα για την προσωπική της ζωή

Η Αθηναΐς Νέγκα πριν ένα χρόνο ακριβώς με τον σύζυγό της, μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις). Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα την συνάντησε πολύ πρόσφατα σε event και η δημοσιογράφος του καναλιού δεν δίστασε να τη ρωτήσει για το γεγονός αυτό και τη ζωή της μετά το διαζύγιο.

Η ίδια, ωστόσο, έδειξε να ενοχλείται από την ερώτηση που δέχθηκε, εξηγώντας πως δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται κανείς με το συγκεκριμένο ζήτημα μετά από τόσο καιρό, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Η ενόχληση της Αθηναΐδας Νέγκα για τον χωρισμό και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

«Δεν έχει πλάκα που υπάρχουν τηλεοπτικές κόντρες; Φανταστείτε όλοι να ήταν ψύχραιμοι. Αυτό είναι το αλατοπίπερο. Πάντα όλοι θέλουν να είναι με τους νικητές, οπότε όταν αρχίζεις και λες ότι αυτό είναι το πρώτο προϊόν στην παραγωγή, κάποιος θέλει να καταναλώσει αυτό το πρώτο προϊόν, είναι φυσικό! Εγώ γενικά με κακά παιδιά κάνω παρέα, οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ρωτήσετε», είπε αρχικά μιλώντας για τα τηλεοπτικά δρώμενα και την επικαιρότητα.

Σε ερώτηση για το διαζύγιό της δήλωσε: «Έχει περάσει ένας χρόνος, ένας χρόνος! Ένας χρόνος, δηλαδή κοντεύω να χωρίσω ξανά και με ρωτάτε για το προηγούμενο, έλεος! Είμαι μια χαρά στην προσωπική μου ζωή. Πάντα είμαι ερωτευμένη».

Δείτε επίσης: «Μια αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε...» - Η αποστομωτική απάντηση της Αθηναΐς Νέγκα σε χυδαίο σχόλιο

Γιατί χώρισε με τον πρώην σύζυγό της

Η Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε την Τετάρτη 30/11/22 στο πλατό της εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και, πέρα από το μακροχρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, μίλησε για το διαζύγιό της με τον 14 χρόνια σύζυγό της, αποκαλύπτοντας γιατί χώρισαν.

«Όλοι προδικάζουμε τις σχέσεις μας. Μερικές φορές οι σχέσεις αντέχουν, άλλες δεν αντέχουν. Νομίζω έχουμε μια ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί και προχωράμε έτσι κι αλλιώς», ανέφερε αρχικά.

Και εξήγησε: «Υπήρχε αγάπη, υπάρχει αγάπη, αλλά υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες, αγάπες που εξελίσσονται και αγάπες που κρατάνε χρόνια. Αυτό είναι και το πρόβλημα, όταν οι άνθρωποι χωρίζουν δεν άντεξε η αγάπη. Όταν αντέχει η αγάπη, μια χαρά πάνε όλα.

Δεν με δυσκόλεψε στο να πάρω μια τέτοια απόφαση εφόσον υπάρχει και παιδί στη μέση. Δεν πρέπει να μπλέκουμε καθόλου τα παιδιά στα διαζύγια. Τα βάζουμε μπροστά, λέμε ατάκες ότι υπάρχει ένα παιδιά και δήθεν σχέσεις και γάμους».

Ενώ κατέληξε: «Ήταν καιρό αυτή η ιστορία και μετά πήρα απλά την απόφαση να το δημοσιοποιήσω για να ξεμπερδεύω».