«Τους τελευταίους τρεις τέσσερις μήνες...» - Ο Στέφανος Τσιτσιπάς "έσπασε" τη σιωπή του για τον χωρισμό του με την Πάουλα Μπαντόσα

Η σπάνια εξομολόγησή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο καιρό αφού χώρισε, βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια μίας μελαχρινής καλλονής, η οποία ασχολείται επίσης με το τένις. Ο λόγος για την Πάουλα Μπαντόσα. Δεν δίστασε από την πρώτη στιγμή να προβάλλει την σχέση τους στα social media, ενώ μάλιστα οι δυο τους έχουν φτιάξει και κοινό λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις περιπέτειές τους.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, με αφορμή το γεγονός πως διέγραψαν όλες τις αναρτήσεις από το κοινό τους προφίλ μετά το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ φωτογραφίες), έδωσε την εντύπωση στον κόσμο πως το ζευγάρι περνάει κρίση και ίσως έχει έρθει η ώρα του χωρισμού.

Η εξομολόγηση του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τις φήμες χωρισμού με την Μπαντόσα

Παρόλα αυτά, ο διάσημος τενίστας στη γαλλική Le Soir, έδωσε τέλος στις φήμες και εξήγησε τι συμβαίνει με την σύντροφό του: «Έχω κλειστά τα αυτιά μου εδώ και καιρό και είμαστε λιγότερο ενεργοί στα social media. Πολύς κόσμος διασκεδάζει με το να καταστρέφει τα πάντα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.

Η γνωριμία μου με την Πάουλα μού έδωσε μια άλλη οπτική για τη ζωή γενικά. Πριν ήταν μόνο το τένις, 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Και στα πρώτα στάδια της καριέρας μου δεν περνούσα πολύ χρόνο με την οικογένειά μου.

Για πολλούς αυτές οι σχέσεις δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία, αλλά για εμένα είναι πολύ σημαντικές. Είναι κομμάτι της ζωής μου που επίσης απαιτεί χρόνο, αλλά όχι τόση ενέργεια. Το να έχω την Πάουλα στο πλευρό μου είναι υπέροχο. Διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου.

Έχω τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου, χωρίς καμία αμφιβολία. Όλα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό μου και αυτό φέρνει μια φρεσκάδα στο παιχνίδι μου και στον τρόπο με τον οποίο θέλω να πετύχω στο υπόλοιπο της καριέρας μου, με αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου.

Τους τελευταίους τρεις-τέσσερις μήνες δεν έχω μαζέψει πολλούς βαθμούς, το παραδέχομαι. Βασίστηκα περισσότερο σε αυτά που είχα μάθει. Πίστευα ότι θα μπορούσα να έχω επιτυχίες ακόμα και αν έβαζα λίγο την πειθαρχία στην άκρη και συγκεντρωνόμουν περισσότερο στο ταλέντο. Αλλά δεν πάει έτσι. Νιώθω ότι θέλω να γυρίσω τα πράγματα και να κάνω ένα καλό φινάλε στη σεζόν. Είμαι πολύ πεινασμένος τώρα που ξεκινάει η indoor season, δεν έχω προπονηθεί ποτέ στην καριέρα μου τόσο πολύ».

Δείτε επίσης: Η στιγμή που ο Στέφανος Τσιτσιπάς ''άρπαξε'' τη Μπαντόσα και τη φίλησε δημόσια