«Παιδιά...» - Το ξεκαθάρισμα της Έλενας Τσαγκρινού στις φήμες εγκυμοσύνης μετά την πρόταση γάμου από τον Dj Stephan

Tι θα συμβεί με τον γάμο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Παιδιά...» - Το ξεκαθάρισμα της Έλενας Τσαγκρινού στις φήμες εγκυμοσύνης μετά την πρόταση γάμου από τον Dj Stephan

Η Έλενα Τσαγκρινού εντοπίστηκε από τις κάμερες του Mega Καλημέρα με τις δηλώσεις, που παραχώρησε η τραγουδίστρια να προβάλλονται την Πέμπτη (19/10) σχετικά με τα προσωπικά, αλλά και τα καλλιτεχνικά της σχέδια.

Με χαμόγελο απάντησε η τραγουδίστρια σε όσες ερωτήσεις, που της έγιναν με τις φήμες εγκυμοσύνης να γράφονται για εκείνη πριν από το καλοκαίρι (δείτε εδώ το μονόπετρο της μετά την πρόταση γάμου από τον Dj Stephan).

Σήμερα έχοντας περάσει μερικοί μήνες η Έλενα Τσαγκρινού έκανε γνωστό, πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα δικό της παιδί, καθώς το θεωρεί ευλογία και σε κάθε περίπτωση θα το ανακοινώσει όταν και αν έρθει η στιγμή.

H απάντηση της Έλενας Τσαγκρινού για τις φήμες εγκυμοσύνης

«Παιδιά έχω πει, ότι θα το δηλώσω εννοείται δημοσίως, όταν θα έρθει αυτή η όμορφη και ευχάριστη ημέρα, γιατί είναι ευχή το να έρθει ένα παιδάκι σε εμένα και τον σύντροφό μου, από εκεί και πέρα δεν με ενοχλεί όχι και εννοείται θα το μοιραστώ μαζί σας», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Οι σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της

Ο Mike βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Πρωινού την Τρίτη 5/7 και παραχώρησε μία άκρως αφοπλιστική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή και για τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του, Έλενα Τσαγκρινού.

«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά. Δεν έχω κάποια καινούρια σχέση. Είμαι μόνος μου», είπε ο τραγουδιστής - ο οποίος κατάφερε και ξεπέρασε τον καρκίνο.

Για τη σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού, ανέφερε ο Mike: «Το προσπαθήσαμε, δεν βγήκε, πήραμε χωριστούς δρόμους, είμαστε μια χαρά, όλα καλά. Όταν αγαπάς τον άλλον και σέβεσαι τις αποφάσεις του κι εκείνη τις δικές μου, έτσι πρέπει να γίνεται. Το συζητήσαμε, είδαμε ότι δεν βγαίνει και ότι είναι καλό να πάρουμε χωριστούς δρόμους, ο καθένας ό,τι επιθυμεί. Γενικά είχαμε μια πολύ ωραία σχέση, αλλά κάποια στιγμή οι σχέσεις φτάνουν στο τέλος τους».

«Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, να μοιράζομαι πράγματα, αλλά τώρα είμαι στη φάση που μου αρέσει να είμαι και μόνος μου, να κάνω πράγματα για μένα», τόνισε ο Mike.