Κωνσταντίνος Αγγελίδης: H αλλαγή που έκανε στο προφίλ του στο Facebook η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη

Οι θερμές ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την Παραμονή Χριστουγέννων του 2017 η ζωή του Κωνσταντίνο Αγγελίδη άλλαξε για πάντα όταν συγκρούστηκε με τη μηχανή του με λεωφορείο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του. Μετά από 57 ημέρες στην εντατική, βγήκε νικητής ωστόσο μέχρι και σήμερα δίνει έναν μεγάλο αγώνα. Μπορεί ξεπέρασε πολλά από τα προβλήματα, ωστόσο, η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη η οποία δεν τον αφήνει λεπτό μόνο του! Μάλιστα, πριν μερικές εβδομάδες μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική κάμερα.

Σύμφωνα με την σύζυγό του, ο απολογισμός του τροχαίου ήταν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 2 μήνες εντατική, 2 διασωληνώσεις, απώλεια 25 κιλών, 2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης, 7 χειρουργεία στο κεφάλι, 1 χειρουργείο στα μάτια, 1 χειρουργείο στο λαιμό, 1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες, 1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και πολλές φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες.

Το πόρισμα του ατυχήματος, όπως έγραφε δημοσίευμα του 2019, είναι πως το λεωφορείο κινήθηκε από τη δεξιά λωρίδα προς την αριστερή με σκοπό να στρίψει αριστερά στον δρόμο, ωστόσο, έκλεισε τον δρόμο στην μηχανή του που πήγαινε κανονικά στην πορεία της.

Η ζωή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σήμερα και η αλλαγή στο Facebook

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, η κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρημένη, ωστόσο υπάρχει πρόοδος. Η πρόοδος όμως σε αυτές τις κακώσεις είναι πολύ αργή - δείτε τις δηλώσεις του.

Όσον αφορά το προφίλ του στο facebook, η σύζυγός του άλλαξε την φωτογραφία που έχει στο προφίλ του, με τους διαδικτυακούς του φίλους να σχολιάζουν και να στέλνουν θερμές ευχές για να γίνει καλά.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης Facebook