Μοναχική βόλτα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό αφότου αποχαιρέτησε την σύντροφό του - Δεν άφηνε το κινητό από το χέρι του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την πρόσφατη βόλτα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο κέντρο της Αθήνας με τον τραγουδιστή να περπατάει μόνος του με αθλητικό look κρατώντας στο χέρι του κινητό.

Δεν ξέρουμε να επικοινωνούσε με την καλή του, που βρίσκεται για σπουδές στην Αμερική, την οποία μάλιστα άφησε πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο με αυτή να είναι η πρώτη κοινή τους εμφάνιση (δείτε τη διαφορά ηλικίας τους).

Η μοναχική βόλτα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο κέντρο της Αθήνας

Να τονίσουμε εδώ, πως ο καλλιτέχνης όταν δεν κάνει εμφανίσεις είναι πιο χαλαρός σε ότι αφορά το στυλιστικό κομμάτι, σε κάθε περίπτωση όμως είναι πάντα γοητευτικός, τραβώντας τα βλέμματα ακόμα και με φόρμες.

Αργυρός - Βόλτα Αθήνα
NDP

Η νέα κοινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το τελευταίο διάστημα της ζωής του φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της νεαρής Αλεξάνδρας Νίκα. Παρόλο που κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια τον δεσμό τους, οι κοινές τους εμφανίσεις όλο και πληθαίνουν.

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, μάλιστα, τους εντόπισε πολύ πρόσφατα στο αεροδρόμιο. Η καλλονή βιντεοσκοπείται την ώρα που κατεβαίνει από ένα μαύρο τζιπ, το οποίο οδηγούσε ο τραγουδιστής. Εκείνη αναχώρησε για κάποιο ταξίδι της και ο καλός της ήταν εκείνος που την άφησε εκεί για να την αποχαιρετήσει (δείτε εδώ την αντίδρασή του στις κάμερες όταν ρωτήθηκε για εκείνη).