Ελένη Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για τη ζωή της στην Αθήνα - Πρωτοφανής εξομολόγηση για το ησυχαστήριό της στην Άνδρο

«Δε μπορώ να ησυχάσω!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
elenimenegaki - Instagram
elenimenegaki - Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη την Πέμπτη (19/10) αφού έκανε το σχόλιό της για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το παράπονο, που έχει από εκείνον (δείτε εδώ), η παρουσιάστρια στη συνέχεια υποδέχτηκε στον καναπέ της την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Ανάμεσα σε όσα είπε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του μεγάλου καναλιού αίσθηση προκάλεσε η παραδοχή της, πως και στην προσωπική της ζωή δεν ξεχνάει τη δουλειά και τον επαγγελματική της ταυτότητα.

Από εκεί λοιπόν πιάστηκε η Ελένη Μενεγάκη και με τη σειρά της παραδέχτηκε, πως αν και δεν έχει τίποτα να κρύψει, επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο και συνεχώς τραβάει τα βλέμματα ησυχάζει μόνο στο αγαπημένο της νησί, στην Άνδρο (δείτε εδώ το ονειρικό σπίτι της εκεί).

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για το ησυχαστήριό της

«Εγώ ας πούμε ήμουν πάντα ένας άνθρωπος εξωστρεφής, αλλά μονίμως, όταν μπήκα σε αυτή τη δουλειά, είχα πάντα τις κεραίες μου.... Ήμουν εκφραστική και είμαι σε όλα μου, γελάω, φωνάζω, σπρώχνω. Όλα μου είναι έντονα, αλλά όταν βρίσκομαι σε ένα δημόσιο χώρο ακόμα – και λέω ακόμα, που δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα - όταν περπατάω κοιτάζω...το μάτι μου πάει γύρω γύρω. Δε μπορώ να ησυχάσω, παρά μόνο στις ερημιές της Άνδρου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η μεγάλη απόφαση της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου για την Άνδρο

Στα Άχλα βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα του συζύγου της Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου. Εκεί, βρίσκεται μάλιστα και η αγαπημένη της παραλία για την οποία το 2017 είχε πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Όπως είχε γίνει γνωστό την χρονιά εκείνη, είχε πραγματοποιήσει ένα νέο εγχείρημα που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Η Ελένη, είχε νοικιάσει από τον Δήμου Άνδρου την καντίνα και το χώρο εκμετάλλευσης για ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Όπως έγραφαν τα τότε δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια ήθελε και συνεχίζει να θέλει η παραλία αυτή να διατηρήσει την ομορφιά της, αφού είναι το σημείο που έχει περάσει τις πιο όμορφες στιγμές με την οικογένεια της.

Μάλιστα, στις 20 Ιουλίου του 2017, όπως ανέφερε και το Secret των Παραπολιτικών υπέγραψε με τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, συμφωνητικό μίσθωσης της παραλίας στα Άχλα, με εγγυητή τον σύζυγό της, και είχε πάρει άδεια για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή ως το Δεκέμβρη του 2019, ώστε να κατοχυρώσει το τμήμα της παραλίας, που της δίνει την δυνατότητα να τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες και να λειτουργήσει καντίνα.