«Μελάνιασαν τα δάχτυλά του! Είναι σε εξάρτηση από...» - Η αποκάλυψη της Λένας Μαντά για τον σύζυγό της

Μετά την περιπέτεια της υγείας του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μελάνιασαν τα δάχτυλά του! Είναι σε εξάρτηση από...» - Η αποκάλυψη της Λένας Μαντά για τον σύζυγό της

Η Λένα Μαντά το βράδυ της Τετάρτης 18/10 βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Action 24, Καλύτερα Αργά, με την Αθηναΐδα Νέγκα (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό) και προχώρησε σε μία ιδιαίτερη και συγκινητική εξομολόγηση για τον σύζυγό της.

Ο ίδιος πριν από λίγο καιρό πέρασε μία έντονη περιπέτεια με την υγεία του και αυτή τον έχει αναγκάσει να ζει πλέον με την μηχανική υποστήριξη οξυγόνου. Η συγγραφές, λοιπόν, εξήγησε τι συνέβη και ποια είναι η κατάστασή του πλέον.

Η εξομολόγηση της Λένας Μαντά για την υγεία του συζύγου της

«Ο Γιώργος είναι η ραχοκοκαλιά μου, ο σκελετός μου. Αυτό που με κάνει και αισθάνομαι ότι η πλάτη μου πάντα θα ακουμπάει κάπου, ακόμα κι αν αυτή την περίοδο τουλάχιστον δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να ακουμπήσω πολύ επάνω του. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για εκείνον, αλλά το διαχειρίζεται πάρα πολύ καλά. Τη γλίτωσε, έφτασε για άλλη μια φορά στο και πέντε. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει ο άντρας μου.

Ήμασταν σε περιοδεία τον Μάιο, τον έβλεπα ότι δεν είναι καλά και μου έλεγε "όχι, είμαι καλά". Μέχρι που μελάνιασαν τα δάχτυλά του και κατάλαβα ότι δεν είναι καλά. Τα ακύρωσα όλα, τον βούτηξα στο αυτοκίνητο και τον κατέβασα από τη Θεσσαλονίκη - δεν θες να ξέρεις σε πόσες ώρες. Μπήκαμε με 65% οξυγόνο, τη γλίτωσε στο παρά πέντε. Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, ο Γιώργος είναι σε εξάρτηση από το οξυγόνο, δηλαδή δεν μπορεί χωρίς αυτό. Του έχω το κεντρικό μηχάνημα στο σπίτι και ένα φορητό για όταν χρειαστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολύ πρόσφατα η κόρη τους παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και οι εικόνες από τον γάμο είναι μαγικές (δείτε τις εδώ).