Παντρεύτηκε στη Μύκονο η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Ιατρόπουλου, Μαρία Εγγλέζου - Με δαντελένιο γοργονέ νυφικό και κόκκινο κραγιόν δίπλα στον γαμπρό

Φωτογραφίες από το μυστήριο στο μοναστήρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Μία από τις γυναίκες με την οποία πέρασε δέκα χρόνια της ζωής του είναι η Μαρία Εγγλέζου, με την οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2007 και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2017.

Έκτοτε και οι δύο φαίνεται πως ερωτεύτηκαν και ξαναέφτιαξαν τη ζωή τους δίπλα σε νέα πρόσωπα (δείτε εδώ την σύντροφο του ηθοποιού). Η πρώην σύζυγός του, μάλιστα, την Κυριακή 15/10 έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον καλό της, Άκη Διπλαράκο.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μύκονο, όπου μένει μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια πια η τραγουδίστρια, στην Παναγία Τουρλιανή, το σημαντικότερο μοναστήρι του νησιού, αφού πρόκειται για την πολιούχο της Μυκόνου. Αυτό, μάλιστα, βρίσκεται στην Άνω Μερά.

Φωτογραφίες από τον γάμο της πρώην συζύγου του Μιχάλη Ιατρόπουλου, Μαρίας Εγγλέζου, στη Μύκονο

Η Μαρία Εγγλέζου γνωστοποίησε το ευχάριστο νέο μέσα από μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έξω από το εκκλησάκι είχαν στήσει ένα τραπέζι για τις μπομπονιέρες. Η νύφη έφτασε φορώντας ένα δαντελένιο γοργονέ νυφικό, πιασμένα μαλλιά και κατακόκκινο κραγιόν, ενώ ο γαμπρός φορούσε γκρι ανοιχτό κοστούμι. Οι δυο τους αναχώρησαν για το γλέντι πάνω σε μία άμαξα.

Εγγλέζου γάμος, πρώην Ιατρόπουλου
Πηγή: Instagram

Εγγλέζου γάμος
Πηγή: Instagram

Εγγλέζου γάμος σύζυγος
Πηγή: Instagram

Μαρία Εγγλέζου γάμος
Πηγή: Instagram

Μαρία Εγγλέζου πρώην Ιατρόπουλου γάμος
Πηγή: Instagram

Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη την Τρίτη 6/9/22 στην εκπομπή ''ελένη'' και πριν κάνει αναφορά στο ατύχημα του γιου του, το οποίο του φέρνει δάκρυα στα μάτια, σχολίασε την επιλογή του φύγει από την Αθήνα.

Ο ηθοποιός μέσα από μια βάρκα μίλησε στην κάμερα εξηγώντας, πως μαζί με τη σύντροφό του ζουν στην Κύθνο εκεί όπου, ο ίδιος ασχολείται με το θαλάσσιο στοιχείο επαγγελματικά. Σε καμία περίπτωση, δεν αφήνει πίσω την τέχνη του, απλώς έχει την τύχη αλλά και το μεράκι να μπορεί να καταπιαστεί παράλληλα και με άλλους χώρους.

«Οι κρουαζιέρες που κάνω άρχισαν πριν δύο χρόνια στα Φαλάσαρνα έπειτα από πρόταση του κουμπάρου μου. Είναι ένα αντικείμενο που ξέρω καλά να το κάνω και αποφάσισα να εγκατασταθώ στην Κύθνο για το καλοκαίρι» είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Η υποκριτική βασιλεύει στην καρδιά μου όπως και η φύση. Ο κόσμος που με βλέπει στο σκάφος στην αρχή είναι διστακτικός, αλλά από τα πρώτα λεπτά τον κερδίζω. Οι αγαπημένοι μου άνθρωποι με στήριξαν στην απόφασή μυ να γίνω σκίπερ. Δεν υπήρχε περίπτωση η σύντροφός μου να μη με στηρίξει και να είμαι ακόμα μαζί της».