Την βλέπουμε σπάνια! Αυτή είναι η μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού - Μαμά και γιος μοιάζουν πολύ

Η φωτογραφία από το μακρινό τους ταξίδι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σπάνια μοιράζεται μέσα από τα social media του τις προσωπικές του στιγμές με την οικογένειά του, όμως την Πέμπτη 19/10 δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία δίπλα στη μητέρα του, από το ταξίδι τους στο Γιοχάνεσμπουργκ (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για τα 12 χρόνια προσπάθειάς της να αποκτήσει παιδί).

Μαμά και γιος βρίσκονται σε κάποιο μαγαζί, πιθανότατα εστιατόριο, και απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί. Μάλιστα, από τα προφίλ τους φαίνεται πως μοιάζουν αρκετά! Εκεί εμφανίστηκε ντυμένη κομψά με κόκκινο τοπ και μαύρο σακάκι, ενώ ο τραγουδιστής δίπλα της ήταν πιο "χαλαρός" με ένα λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι.

Αυτή είναι η μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Μητέρα Αργυρού

Η πρόσφατη κοινή εμφάνισή του με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το τελευταίο διάστημα της ζωής του φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της νεαρής Αλεξάνδρας Νίκα. Παρόλο που κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια τον δεσμό τους, οι κοινές τους εμφανίσεις όλο και πληθαίνουν.

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, μάλιστα, τους εντόπισε πολύ πρόσφατα στο αεροδρόμιο. Η καλλονή βιντεοσκοπείται την ώρα που κατεβαίνει από ένα μαύρο τζιπ, το οποίο οδηγούσε ο τραγουδιστής. Εκείνη αναχώρησε για κάποιο ταξίδι της και ο καλός της ήταν εκείνος που την άφησε εκεί για να την αποχαιρετήσει (δείτε εδώ την αντίδρασή του στις κάμερες όταν ρωτήθηκε για εκείνη).