Προσπαθούσε να κάνει παιδί επί 12 χρόνια χωρίς επιτυχία - Το ηχηρό μήνυμα του Κωνσταντίνου Αργυρού για την μητέρα του

Έτσι εκδήλωσε την αγάπη και τον θαυμασμό του για την σημερινή (14/5) γιορτή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός

Γιορτή της μητέρας σήμερα, Κυριακή 14/5, και πολλά από τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz έχουν γεμίσει τα social media με φωτογραφίες και αφιερώσεις προς τις αγαπημένες τους μαμάδες. Υπάρχει, όμως, μία ανάρτηση η οποία ξεχώρισε και αυτή είναι του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο ίδιος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η μητέρα του λίγες ώρες μετά τη γέννηση του ίδιου, καθώς προσπαθούσε να αποκτήσει ένα παιδί για περίπου 12 χρόνια και τελικά τα κατάφερε με εξωσωματική γονιμοποίηση, φέρνοντας στον κόσμο τρία παιδιά, αφού έμεινε έγκυος σε τρίδυμα. Το μήνυμα που ήθελε να περάσει, μάλιστα, ο ίδιος, είναι αυτό της επιμονής, διότι πιστεύει πως όλα μπορεί να γίνουν, αν κανείς το θέλει και το "παλεύει" πραγματικά (δείτε εδώ που πέρασε όλα του τα παιδικά χρόνια).

Διαβάστε επίσης: «Είναι δύσκολο για κάποια κοπέλα να είναι μαζί μου! Είμαι...» - Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για την προσωπική του ζωή

Η διαφορά ηλικίας με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του, καθώς πέρα από την επαγγελματική του επιτυχία, φαίνεται πως έχει βρει τον λιμάνι του και στον ερωτικό τομέα, εφόσον οι φήμες, που επιβεβαιώνονται μέσα από τις κοινές αναρτήσεις τους, τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα, μία μελαχρινή καλλονή.

Όλα δείχνουν, μάλιστα, πως αυτή την περίοδο είναι μαζί στην Αμερική για τις διακοπές του Πάσχα και στο πλευρό τους έχουν και τον πατέρα της νεαρής. Κάνουν τουρ από πόλη σε πόλη και φωτογραφίζονται για τα social media τους, ενώ βρέθηκαν και σε αγώνα NBA μαζί.

Αργυρός Αμερική NBA

Ποια είναι, όμως η Αλεξάνδρα Νίκα; Είναι γόνος της γνωστής οικογένειας επιχείρησης παραγωγής αλλαντικών και είναι 24 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και πλέον είναι Jet Setter.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λοιπόν, που έχει διαγράψει μία υπέρλαμπρη και επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, την περνάει αρκετά χρόνια, καθώς είναι 36 ετών και σε ένα μήνα περίπου, στις 21 Μαϊου, θα κλείσει τα 37. Τα 12 αυτά χρόνια, ωστόσο, δεν φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο για την σχέση τους και άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει και όταν το θέλουν και οι δύο και το προσπαθούν, κρατάει!