Ελεονώρα Μελέτη: «Το "γλείψιμο" δηλώνει...» - Αίνιγμα η νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας

Η σπόντα πέφτει σύννεφο

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε μία άκρως περίεργη ανάρτηση, η οποία αποτελεί αίνιγμα για πολλούς, προέβη η γνωστή παρουσιάστρια Ελεωνόρα Μελέτη, και κάνει αρκετούς να αναρωτιούνται "για ποιον χτυπάει η κουδούνα", καθώς αναφέρεται στο "γλείψιμο" και στους ανασφαλείς.

Μάλιστα, εκείνη ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της στον χώρο της τηλεόρασης ταλαιπωρήθηκε πολύ από συναδέλφους της (δείτε εδώ το σχόλιο της Λίτσας Πατέρα), και σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, θέλησε να μιλήσει για όσα συνέβησαν μετά τις αποκαλύψεις της, όπου τα τηλέφωνα χτυπούσαν για να μάθουν για τους "κακοποιητές" της, με αφορμή τη συνέντευξη της Μιμής Ντενίση στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

«Εκείνη είπε ότι δεν λύγιζε, δεν είναι όμως όλοι έτσι. Θα σας πω ένα λάθος που γίνεται και ευχαριστώ πάρα πολύ την κ. Ντενίση που βγήκε και μίλησε και τοποθετήθηκε έτσι. Το δημόσιο bullying που λέει η κ. Ντενίση δεν λέγεται δημόσιο bullying, λέγεται συναισθηματική κακοποίηση. Είναι αυτό για το οποίο μίλησα τις προάλλες, που κάποιοι έστελναν στους πρώην συνεργάτες μου να δούνε ποιος είναι κακοποιητής. Ο κακοποιητής ήταν όλοι αυτοί που βγαίνουν και μιλούν με πάρα πολλά απαξιωτικά λόγια για εσένα συνεχώς σε δημόσιο λόγο.

Αυτό που λέει η κ. Ντενίση στο οποίο λέει ότι ήταν άκαμπτη και δεν λύγισε ποτέ - εγώ δεν ξέρω αν το πιστεύω 100%, δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που να μη λυγίζει όταν σε διασύρουν και σε εξευτελίζουν δημόσια συνεχώς, ίσως προφανώς να έχει πιο ισχυρές άμυνες - λέγεται και προκαλεί συναισθηματική κακοποίηση», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση γρίφος της Ελεωνόρας Μελέτη

Η γνωστή παρουσιάστρια, την οποία παρακολουθούμε καθημερινά στην εκπομπή που παρουσιάζει "Mega Καλημέρα", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Mega, μετά το τέλος αυτής ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, υπό τη μορφή story, την παρακάτω δημοσίευση:

«Το γλείψιμο της γάτας δηλώνει περιποίηση τριχώματος, αγάπη και αφοσίωση. Αρέσει στα γατάκια και στους ανθρώπους.

Το γλείψιμο του σκύλου σηκώνει χαρά, αγάπη και πίστη. Αρέσει στα κουτάβια και στους ανθρώπους.

Το “γλείψιμο” δηλώνει βαθιά ανασφάλεια, έλλειψη εμπιστοσύνης σε εαυτό, και αίσθηση απειλής. Αρέσει επίσης στους ανασφαλείς και στους ανθρώπους με χαμηλή αυταξία».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις: