«Σ' αγαπάω και...» - Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη με την πιο "καυτή" φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή

Οι τρυφερές του αναρτήσεις για το νέο της βήμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Σ' αγαπάω και δεν πάω καλά", το οποίο ήδη μετράει χιλιάδες προβολές και like στα social media. Η τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και φυσικά μοιράζεται τη χαρά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος είναι το στήριγμά της από την αρχή της σχέσης τους, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram story, αλλά και post με φωτογραφία της τραγουδίστριας από το εξώφυλλο του hit, εκφράζοντας τον θαυμασμό του.

Οι τρυφερές αναρτήσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για το νέο βήμα της Δέσποινας Βανδή

«Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά», έγραψε απλώς.

Δείτε επίσης: «Πάντα του λέω ότι...» - Τι απαντάει ο Μπισμπίκης στον γιο του όταν τον ρωτάνε για τα δημοσιεύματα με την Βανδή

Μπισμπίκης Βανδή ανάρτηση

Αναρτήσεις έκαναν επίσης και η κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη, μαζί με τον σύντροφο και γυμναστή της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Βανδή τραγούδι Πολυχρονιάδης

Βανδή τραγούδι κόρη

Παντρεύεται τελικά το ζευγάρι;

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα, γύρω από το ενδεχόμενο γάμου της Δέσποινας Βανδή του Βασίλη Μπισμπίκη. Είναι μια είδηση που έχει ειπωθεί αρκετές φορές ωστόσο το ζευγάρι αποφεύγει να σχολιάσει ή να απαντήσει σε οποιοδήποτε δημοσίευμα. Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένο αλλά και πολύ ανανεωμένο μετά το κοινό τους ταξίδι στην Αμερική, όπου η τραγουδίστρια είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το θέμα σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 16/10 στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” Νίκος Γεωργιάδη μάλιστα, ανέφερε πως ο ίδιος επικοινώνησε με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στο ζευγάρι, τα οποία διέψευσαν τα όσα γράφονται περί ασχολήθηκαν γάμου.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχοντας μιλήσει με ανθρώπους από το πολύ στενό τους περιβάλλον και οι δύο σε αυτή τη φάση της ζωής τους δεν τους ενδιαφέρει. Είναι πολύ καλά μαζί αλλά δεν είναι κάτι που το έχουν στο μυαλό τους.» αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο: