«Ζωή, η μικρή με θέλει! Το πιο έντονο από την ημέρα του γάμου ήταν ο Βλασσάρας, ο αείμνηστος» - Άγνωστες στιγμές από τη σύντομη σχέση του Γκλέτσου με την Λυκουρέζου

Η ημέρα που ανακοίνωσε στον Λυκουρέζο το διαζύγιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Πάμε Δανάη'', η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή (20/10) με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις για τον σύντομο γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Είναι γνωστό, πως ο ηθοποιός είχε σχέση με την κόρη της Ζωής Λάσκαρη με εκείνον να φέρνει στο φως της δημοσιότητας τον τρόπο, που τη γνώρισε, πως την προσέγγισε ερωτικά, αλλά και πως το μετέφερε στη μαμά της.

Δείτε επίσης: «Όταν σταμάτησα τα ναρκωτικά...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Μαρία Λυκουρέζου για τον κύκλο της μητέρας της

Το ζευγάρι προχώρησε σε έναν γάμο, που έμεινε στην ιστορία με τον Απόστολο Γκλέτσο να τονίζει τα καλύτερα σημεία μετά το μυστήριο με τον Βλάσση Μπονάτσο να είναι μέσα στα highlights της βραδιάς.

Οι αποκαλύψεις του Απόστολου Γκλέτσου για τον γάμο με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

«Το πιο έντονο την ημέρα του γάμου ήταν ο Βλάσσης Μπονάτσος, έκλεψε την παράσταση. Τη νύχτα του γάμου περάσαμε πολύ ωραία. Το τέλος ήρθε επειδή ήταν παιδί και ήμουν άντρας. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, απλά κατάλαβα ότι δεν θα ταιριάξουμε ποτέ...γύριζα σπίτι και αντί να της έλεγα να βγούμε, εγώ την ρώταγα αν έχει μαγειρέψει», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η αποκάλυψη της Μαρία Ελένης Λυκουρέζου για τον γάμο της με τον Γκλέτσο και τα ναρκωτικά

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα.

Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος. Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω και να σκέφτομαι τον πρώην μου με τον οποίο έκανα κόκες. Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και την πολύ τρέλα. Δεν θα έκανα σχέση μαζί του αν ήμουν εκτός ναρκωτικών.

Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο, γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω. Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε. Εγώ γύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας. Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο».

Διαβάστε επίσης: Πόσο μικρός είναι ο κόσμος; - Ο πρώην άντρας της Καλογρίδη είχε σχέση με την κόρη του Λυκουρέζου