Το πλάνο με τον Κοκλώνη να κάνει κρυφά ναργιλέ σε διάλλειμα του Fame Story - Τον έδωσε στεγνά η Κατερίνα Καινούργιου (Βίντεο)

Η πρώτη φορά που τον επισκέφτηκε σε live φέτος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
katken85 - instagram
katken85 - instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης είναι κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι, καθώς συχνά ο ένας αποκαλεί τον άλλο σε δημόσιες δηλώσεις και αναρτήσεις, με τον όρο «κολλητή, κολλητέ» κλπ.

Μέχρι σήμερα λοιπόν, η παρουσιάστρια δεν είχε καταφέρει να παρευρεθεί σε κάποιο από τα Live του Fame Story, που παρουσιάζει ο αγαπημένος της φίλος, Νίκος Κοκλώνης, μέχρι την Παρασκευή (20/10), που τον επισκέφτηκε (δείτε εδώ την ανατροπή με το που ξεκίνησε το live).

Με φωτογραφίες και βίντεο, που δημοσιεύτηκαν στο instagram είδαμε την αγκαλιά των παρουσιαστών επί σκηνής, αλλά κάποια backstage πλάνα με τον Κοκλώνη να κάνει ναργιλέ σε κάποιο διάλλειμα και την Καινούργιου να του ζητάει στα πλαίσια χιούμορ αύξηση.

Η επίσκεψη της Κατερίνας Καινούργιου στο Fame Story

«Θα σ’ αγκαλιάζω συνέχεια κι ας γκρινιάζεις και θα τσακωνόμαστε μονίμως όποτε διαφωνούμε …Το προτιμώ χίλιες φορές από κάθε άλλη έκφραση φιλίας …
Δεν σ αλλάζω με κανέναν γιατί …έχεις καρδιά μικρού παιδιού»

Οι δηλώσεις του Μικρούτσικου για τον Κοκλώνη μπροστά στην Καινούργιου

Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και πέρα από το ξεκαθάρισμα για την καταγγελία κατά της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη στο Fame Story, απάντησε και για τη συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, ρωτήθηκε εάν θα δούμε τον δημοσιογράφο στην Ακαδημία, μιας που έχει γράψει ιστορία στον διαγωνισμό ο ίδιος, με τον παραγωγό να απαντά: «Είναι λίγο πειραγμένος μαζί μου νομίζω».

Μετά την προβολή των δηλώσεών του, λοιπόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε θέση: «Τον βρίσκω έξοχα χαριτωμένο, διότι λέει αυτό το πράγμα. Αν πίστευε ότι είμαι πειραγμένος, ή αν πίστευε ότι κάτι έχω μαζί του, είναι απλοί οι μηχανισμοί απομάκρυνσής μου. Απεναντίας, γίνεται το αντίθετο. Πρώτο στοιχείο, μπράβο στον Νίκο. Είναι ειδοποιός διαφορά από άλλους. Άλλοι βάζουν τον μηχανισμό και σε σκοτώνουν κι εκείνος χαριτωμένα είπε αυτά.

Όχι βέβαια, δεν είμαι πειραγμένος. Απλά, όταν συναντηθούμε θα του πω μια σειρά πράγματα που έλεγα και τα λέω, να τα ξαναδεί λίγο, γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αυτό είναι η αγάπη μου απέναντι στην τηλεόραση, απέναντι σε ένα πρότζεκτ που αγαπάω και στον Νίκο που θέλω το καλό του, γιατί είναι ένας άνθρωπος με τόσους εργαζόμενους στην πλάτη του και τόσες παραγωγές που μέσα σε όλη αυτή τη βαβούρα γίνονται λάθη. Όταν με πήρε, εγώ του είπα ότι "δεν είμαι εδώ για να σου χαϊδεύω τα αυτιά"», είπε αρχικά.

Για το αν θα μπει τελικά στο Fame Story, απάντησε: «Αυτό είναι θέμα δικό του, του Θέμη (Μάλλη) κι εμένα, να κάτσουμε κάτω να συζητήσουμε μερικά πράγματα. Ο Θέμης έχει σχέση με όλα. Είναι θέμα συζήτησης αν θα έμπαινα στο Fame. Επαγγελματικά πρέπει να πω όχι, αλλά επειδή είμαι καλό παιδί... Θέλει ο Νίκος να κάνουμε μια κουβέντα, υπάρχει περίπτωση να του γυρίσω την πλάτη; Με έχετε για τέτοιο άνθρωπο;».