«Καλό ταξίδι Πετράν» - Ρίγη συγκίνησης με την πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη για τον θάνατο του πατέρα του

«Μακάρι σε μία άλλη ζωή να μου δώσεις αυτά, που πάντα ήθελα σαν παιδί»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή (22/10) έγινε γνωστό, πως έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιώργου Μαυρίδη (δείτε εδώ) με τον παρουσιαστή - tattoo artist να κάνει την πρώτη του ανάρτηση αργά το απόγευμα της ημέρας, που διέρρευσαν τα δυσάρεστα.

Μέσα από μία φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε τον Γιώργο Μαυρίδη να παίζει ποδόσφαιρο θέλησε ο ίδιος να γράψει μερικά λόγια καρδιάς, λέγοντας έτσι το δικό του αντίο στον Πέτρο Μαυρίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη για τον θάνατο του πατέρα του

Όσα έγραψε ο Μαυρίδης για τον πατέρα του υποδηλώνουν την έντονη σχέση, που είχαν, καθώς ως παιδί δεν έλαβε όλα όσα είχε ανάγκη από τον μπαμπά του. Στη συνέχεια, της ζωής τους φαίνεται, πως ήρθε η συμφιλίωση - συγχώρεση, καθώς ο γιος του, του αφιέρωσε τη σημερινή (22/10) νίκη του από τον αγώνα, που έπαιξε!

«30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδόσφαιριστη και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα...Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα , δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκυλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις.

Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σα παιδί. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου. Καλό ταξίδι Πετραν, αφιερωμένη για σένα ή σημερινή νίκη», έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Γιώργος Μαυρίδης - πατέρας
Γιώργος Μαυρίδης - πατέρας - πέθανε

H δύσκολη σχέση τους

«Η μάνα μου είναι ήρωας. Αλλά πιστεύεις πως τα δύσκολα μου έκαναν και καλό; Δεν μπορώ να το ξέρω. Το μόνο βέβαιο είναι πως τα παιδιά είναι ωραίο να μη μεγαλώνουν δύσκολα, να μην τους λείπει τίποτα, να παίρνουν την απαραίτητη αγάπη από τους γονείς τους, να έχουν ωραία ερεθίσματα, να μάθουν να αγαπούν και να ξεχωρίζουν τι είναι καλό και τι κακό. Δεν είναι ωραίο τα παιδιά να υποφέρουν. Μη γίνει και μόδα αυτό το “πέρασα δύσκολα και έγινα καλύτερος άνθρωπος.

Θέλω να είναι καλά εκεί που είναι. Λάθος μου που είχα μιλήσει για αυτό, αλλά, επειδή μερικές φορές σού βάζουν ταμπέλες χωρίς να ξέρουν ποιος είσαι, αγανακτείς και νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις για το παρελθόν σου, να πεις “μη μας βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι, κάποιοι δεν έχουμε περάσει εύκολα”. Πατέρας δεν είναι μόνο εκείνος που συντελεί στο να γεννηθείς. Είναι αυτός που σε στηρίζει, σε βοηθά στη δύσκολη στιγμή. Πέρασε πολύ δύσκολα, οπότε τον έχω συγχωρέσει. Πρόσφατα συναντηθήκαμε, μιλήσαμε μετά από πολλά χρόνια, ήρθε από το μαγαζί μου. Είμαι κουλ με αυτό πια», είχε πει ο Γιώργος Μαυρίδης στο περιοδικό People.