«Ήμουν ένας κακός άνθρωπος...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Λαμπίρη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

«Μου λείπει η τηλεόραση γιατί...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Ήμουν ένας κακός άνθρωπος...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Λαμπίρη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Για τον χώρο της τηλεόρασης, την πρόταση που δέχτηκε από το Open αλλά και την εμπειρία της από την κακή συνεργασία που είχε με το Μακεδονία Tv, μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη, το πρωί της Δευτέρας 23/10, στην εκπομπή Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τι αποκαλύπτει τη Χριστίνα για την επιστροφή της στην τηλεόραση

«Σίγουρα κάτι μου λέει το σύμπαν για την τηλεόραση. Την τελευταία χρονιά στο Epsilon είπα κρεμάω το μικρόφωνο. Φαντάσου σε ποιο σημείο έφτασα να πω χωρίζουμε. Είχα χάσει τον εαυτό μου εντελώς. Ήμουν ένας κακός άνθρωπος. Eίχα καταφέρει να διώξω τον κόσμο που με παρακολουθούσε. Η απογοήτευση είχε να κάνει περισσότερο με τους συναδέλφους μου. Και στο Μega ήμασταν σίγουροι ότι θα βγαίναμε, δουλεύαμε σαν τα σκυλιά.» ανέφερε αρχικά.

Στο Μακεδονία έχουμε τίτλο εκπομπή, δελτίο τύπου, σκηνικό. Όλα αυτά με τάραξαν πάρα πολύ, στην άκομψη ολοκλήρωση συνεργασίας. Δεν είχα ποτέ μια επίσημη ενημέρωση. Εγώ διάβαζα δημοσιεύματα. Ρωτούσα, και είχαμε και plan b. Με πείραξε που οι δημοσιογράφοι έμειναν χωρίς δουλειά και οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν και έδωσαν συνεντεύξεις. Επίσημες εξηγήσεις δεν δόθηκαν» ανέφερε αποκαλύπτωντας μάλιστα ότι σκοπέυει να γράψει βιβλίο για όλα αυτά.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Λαμπίρη: Έγινε γιαγιά για δεύτερη φορά στα 57 της χρόνια

Σχετικά με την πρόταση που δέχτηκε από την Barking Well Media, η δημοσιογράφος ανέφερε. «Η πρόταση ήταν να γίνω project manager και ζήτησα. Εγώ ήθελα κάποιες δικλείδες ασφαλείας. Εν τω μεταξύ μπήκα πολύ ενεργά στα δημοτικά συν του ότι θέλω να έχω ελευθερία και την άνεση χρόνου. Έχω στερηθεί το παιδί μου και θέλω να ευχαριστηθώ τα εγγόνια μου όσο δεν πάει. Επειδή είμαι της ευθύνης άνθωρπος δεν θα έλεγα ναι σε κάτι που δεν μπορώ να του αφιερωθώ 10 στα 10. Μου λείπει η τηλεόραση γιατί είναι η δουλειά μου αλλά όχι χωρίς κόστος.»

«Όσοι λένε ότι δεν τους νοιάζουν τα νούμερα είναι σαν να έχεις μαγαζί το ανοίγεις το κλείνεις το ταμείο και δεν σε νοιάζει. Ασφαλώς και θα σε νοιάζουν τα νούμερα.» ανέφερε.

Δείτε εδώ το βίντεο: