Τέλος η δικαστική διαμάχη: «Ο κύριος Ατζούν με...» - Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου

«Δεν μιλάω με αυτούς τους ανθρώπους, δεν μου κάνουν στη ζωή μου, το βρίσκουν από τον Θεό»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέλος η δικαστική διαμάχη: «Ο κύριος Ατζούν με...» - Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή της από το Survivor All Star ξεκίνησε μία διαμάχη με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την παραγωγή, φτάνοντας στα δικαστήρια. Όλα ξεκίνησαν από την αποκάλυψη που έκανε για το γεγονός πως την κρατούσα όμηρο (δείτε εδώ αναλυτικά).

Έκτοτε ακολούθησαν εξώδικα, με τον Τούρκο παραγωγό "σπάει" τη σιωπή του για τα στοιχεία που βρέθηκαν στο τηλέφωνο που κατηγορήθηκε πως χρησιμοποίησε (δείτε εδώ όλη την αλήθεια), ωστόσο έχει περάσει αρκετός καιρός πια και η ίδια μέσα από την κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, εξήγησε τι συμβαίνει και ποια είναι η κατάληξη αυτής της διαμάχης.

Το ξεκαθάρισμα της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τα εξώδικα και την κόντρα με την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί

«Τα περσινά θέματα με την παραγωγή έχουν λήξει και έχουν λήξει θετικά. Δεν έχω κανένα θέμα με το κομμάτι αυτό, γιατί με έχει καλύψει απόλυτα ο κύριος Ατζούν. Οπότε, ότι γίνει, θα γίνει πάλι από την αρχή, σαν να έχει διαγραφεί το προηγούμενο συμβάν, σαν να μην έγινε ποτέ.

Αν έρθει πρόταση για το επόμενο Survivor, ο μόνος λόγος για να πω το ναι, θα είναι για τον κόσμο που δεν έχει μάθει τι ακριβώς συνέβη τότε. Να του αλλάξω την άποψη γι’ αυτό που μπορεί να άλλαξε μέσα του για μένα», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια εξήγησε: «Δεν τίθεται θέμα με όσους με κατηγόρησαν, δεν μιλάω με αυτούς τους ανθρώπους, δεν μου κάνουν στη ζωή μου. Το βρίσκουν από τον Θεό. Ό,τι δίνεις, παίρνεις. Θα συνεχίσω να είμαι αυθεντική, χωρίς να έχω ψεύτικους ανθρώπους στη ζωή μου. Με την Κατερίνα Δαλάκα μιλάμε, αλλά όχι τόσο όσο τότε που βγήκαμε από το παιχνίδι».