Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά το θάνατο του γιου του - Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα

«Αναγκάζεται να παίξει στο θέατρο σε μια κωμωδία! Μου λέει "κλαίω κάθε ημέρα, κλαίω τόσους μήνες μετά"»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πληροφορίες για την ψυχολογική κατάσταση του Οδυσσέα Σταμούλη, μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο του 11χρονου γιου του, μετέφερε σήμερα Τρίτη 24/10 η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας συγκεκριμένα, αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε μαζί του.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο ηθοποιός μετά τον πνιγμό του μοναχογιού του (δείτε πως συνέβη το μοιραίο γεγονός), είναι σε τραγική κατάσταση τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά. Μάλιστα, αναγκάζεται να παίξει σε κωμωδία για να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Η κατάσταση του Οδυσσέα Σταμούλη σήμερα

«Είναι ένας πατέρας ο οποίος πληροφορήθηκε εξ' αποστάσεως ότι ο γιος του πνίγηκε. Μπλέχτηκε το ποδαράκι του και πνίγηκε. Ο άνθρωπος ήταν στη δουλειά του. Επειδή μίλησα μαζί του πριν δυο βδομάδες και είπαμε μερικά πράγματα. Είναι σε τραγική κατάσταση να ξέρετε. Δε θα επέλεγε να παίξει στο θέατρο, αλλά η οικονομική δυσχέρεια, γιατί έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα, τον αναγκάζει να παίξει στο θέατρο και να παίξει σε μια κωμωδία. Όλη τη μέρα είναι με υποστήριξη ψυχολογική, να μην πω αλλά πράγματα που μου είπε, καθημερινά, κυριολεκτικά καταρρέει. Και το βράδυ θα βρει δύναμη να πάει να παίξει κωμωδία. Είναι στο θέατρο Αυλαία», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης: Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος στο μνημόσυνο του γιου του - Σπάραξε στο κλάμα η πρώην σύζυγός του

Παράλληλα πρόβαλλαν και αποκλειστικά πλάνα του Οδυσσέα Σταμούλη έξω από το θέατρα που παίζει η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Μάλιστα, η δημοσιογράφος τον προσέγγισε για να τον ρωτήσει αν θέλει να κάνει κάποια δήλωση ωστόσο αρνήθηκε. Όπως άλλωστε ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι έτοιμος ακόμα.

«Κι εγώ του ζήτησα να κάνουμε μια κουβέντα και μου είπε ότι "δεν είναι έτοιμος ακόμα. Πρέπει να με καταλάβεις σαν πατέρα" Δεν ήξερα τι να του πω. Να του πω συλλυπητήρια; Είναι ηλίθιο. Δε ξέρω πως είναι ένας γονιός να χάνει το παιδί του σε αυτή την ηλικία. Ό,τι και να του έλεγα θα ήταν ψεύτικο και ηλίθιο. Ο άνθρωπος είναι χάλια, εγώ τον άκουσα μια μέρα και δεν έβγαινε η φωνή του. Ήταν καταρρακωμένος. Μου λέει "κλαίω κάθε ημέρα, κλαίω τόσους μήνες μετά". Και ο άνθρωπος αυτός βρήκε τη δύναμη να πάει στις πρόβες», αποκάλυψε ο παρουσιαστής στο πλατό του Πρωινού.