Νατάσα Παζαΐτη: H πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη είναι γεγονός

Πότε και ποια εκπομπή θα την φιλοξενήσει;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η σύζυγος του τέως πρωθυπουργού της χώρας μας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί σύντομα στην εκπομπή "Happy Day", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, και στην παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τι θα δούμε στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Νατάσας Παζαΐτη

Όλα αυτά τα χρόνια η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας κρατάει αποστάσεις από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στην καριέρα της και στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, ασκώντας το λειτούργημά της ως γιατρός. Με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να αποτελεί το "μήλο της Έριδος" για τους δημοσιογράφους και τος ανθρώπους της τηλεόρασης.

Δείτε επίσης: Σπάνια βραδινή έξοδος της Νατάσας Παζαΐτη με το γιο της

Η επί χρόνια σύντροφος του πολιτικού θα μιλήσει για όλα σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της πρωινής ζώνης και την παρουσιάστριά της, και θα "σπάσει" τη σιωπή της, απατώντας σε ερωτήματα που είχαμε για τη ζωή της, τόσο στο ρόλο της ως σύζυγος πρωθυπουργούς, όσο και ως ιατρός, αφού θα προβληθεί η συνέντευξή της την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του μαστού.

Στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί αύριο, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδος, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της γυναίκας, όταν ξύπνησε από την αναισθησία που έβαλε με ταραχή το χέρι της πάνω στο στήθος. Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος της ειδικότητας, που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν “μαμά, σήμερα θα γυρίσεις σπίτι;”. Είμαι καλό παράδειγμα για αυτούς, δεν είμαι κακό. Και μου το έχουν συγχωρέσει».

Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα:

Το θεατρικό ντεμπούτο της Νατάσας Παζαΐτη

Μπορεί να είναι ένας ρόλος που δεν μπορείς να φανταστείς για τη Νατάσα Παζαϊτη, όταν όμως γίνεται για καλό σκοπό, η επιτυχία είναι δεδομένη. Από 11-14 Νοεμβρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, εκείνη μεταμορφώθηκε σε “ανιψιά Ελένη” και καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές που απόλαυσαν την κλασική παράσταση “Η θεία από το Σικάγο”, που ανέβηκε από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία TheArte και τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Από το κοινό δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο σύζυγός της, Κώστας Καραμανλής, και τα παιδιά τους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την βραδιά), που τη θαύμασαν για άλλη μία φορά να διακρίνεται σε έναν νέο ρόλο μαζί με «μια ομάδα από φίλους, ερασιτέχνες, μια παρέα επαγγελματιών, επιστημόνων, επιχειρηματιών, που αγαπάμε την τέχνη, την χαρά της δημιουργίας και ειδικά το θέατρο», σχολίασε εκείνη σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.