«Δεν υπάρχει τέτοια γαϊδουριά από μένα, εγώ μαϊντανός δεν γίνομαι» - Η νέα δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά το δημόσιο παράπονο της Ελένης Μενεγάκη

«Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις, δεν διαφωνώ, αλλά να σου πω και κάτι;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχει τέτοια γαϊδουριά από μένα, εγώ μαϊντανός δεν γίνομαι» - Η νέα δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά το δημόσιο παράπονο της Ελένης Μενεγάκη

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και η δημοσιογράφος του καναλιού θέλησε να τον ρωτήσει για το παράπονο της Ελένης Μενεγάκη και την ανοιχτή πρόταση που του έκανε η ίδια πριν λίγες ημέρες στον αέρα της "Ελένης" (δείτε εδώ).

Εκείνος, λοιπόν, απάντησε για το όλο ζήτημα, αφού τις προάλλες προσπάθησε να το αποφύγει στο Χαμογέλα και Πάλι ζητώντας να πέσουν διαφημίσεις, εξηγώντας πως δεν έχει δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής και γι' αυτό δεν έχει βρεθεί ακόμα στο πάνελ της παρουσιάστριας.

Η νέα απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το κάλεσμα της Ελένης Μενεγάκη

«Δεν δέχθηκα κάποια πρόταση επίσημη. Ας με πάρουν και θα δούμε. Εγώ απάντησα χιουμοριστικά ότι θα πάω αλλά όποτε θέλω εγώ, γιατί θα πάω για τον Ουγγαρέζο. Αυτά είναι χιουμοριστικά αλλά απ’ ό,τι βλέπω ο χώρος τα παίρνει στα σοβαρά, θέλει ντε και καλά διενέξεις. Δεν υπάρχουν. Εγώ όταν έχω διενέξεις, συγκρούσεις, γίνονται από διαφορές απόψεων. Πολύ ευγενικά η Ελένη Μενεγάκη είπε "θέλω να τον δω, να έρθει να συναντηθούμε" και τα λοιπά. Όλα αυτά είναι εν ευθέτω χρόνω, οψόμεθα εις Φιλίππους.

«Δεν είδα την εκπομπή, για να δω αν το είπε με την καρδιά της. Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις, δεν διαφωνώ, αλλά να σου πω και κάτι; Έχω τηλέφωνο. Τι; Θα πάω εκεί απρόσκλητος; "Γειά σας, είδα τι είπατε για μένα και ήρθα; Είδα ανοιχτή πόρτα να μπω;". Δεν υπάρχει τέτοια γαϊδουριά από μένα. Αν μου γίνει πρόταση και είμαι σε μία φάση που νιώθω πολύ ωραία... Από την άλλη, για να γίνεις μαϊντανός πρέπει να έχεις ταλέντο σε αυτό. Εγώ μαϊντανός δεν γίνομαι, λέω όχι στην υπερέκθεση. Θα τα πούμε όταν πάω στην Ελένη, λοιπόν, φιλάκια», είπε χαρακτηριστικά.