«Οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι, είχαμε κάνει τις συμφωνίες μας...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη για τον γάμο του με την Μαρία Κορινθίου

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες στο Asia Express

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι, είχαμε κάνει τις συμφωνίες μας...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη για τον γάμο του με την Μαρία Κορινθίου

Ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, την Τρίτη 24/10, και μίλησε με την Ελένη Τσολάκη αναλυτικά για όλα. Αναφέρθηκε στον γάμο του με την Μαρία Κορινθίου και την συνεργασία τους, στην κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί (δείτε την εδώ), αλλά και στο Asia Express στο οποίο συμμετείχε την περασμένη χρονιά και δεν πέρασε πολύ καλά.

Οι δυσκολίες του Γιάννη Αϊβάζη στη συμβίωση με την Μαρία Κορινθίου στη σκηνή και στο σπίτι

«Στην αρχή μόνο ήταν λίγο περίεργο, αλλά είχαμε κάνει τις συμφωνίες μας. Όταν ξεκινάς να δουλέψεις μαζί με τον σύντροφό σου αυτό που κοιτάς είναι να έχεις μία αρμονική συμβίωση. Η δουλειά είναι δουλειά, το σπίτι είναι σπίτι, τα διαχωρίζεις. Οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι, στις πρόβες, γιατί κι εγώ είμαι ένας πολύ πιεστικός άνθρωπος, σε γενικές γραμμές, όταν σκηνοθετώ, γιατί ξέρω τι θέλω και έχω την άποψη ότι την ευθύνη σε μία παράσταση την παίρνει ο σκηνοθέτης και έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτικός στο πώς θα ήταν εκείνη. Είχαμε κάποιες εντάσεις στην αρχή, αλλά εντάξει...», είπε αρχικά.

Και όταν ρωτήθηκε για την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό, δήλωσε πως δεν θέλει να πάρει θέση, τονίζοντας απλώς πως ήταν αξιοπρεπέστατη και έκανε πολύ καλά τη δουλειά της (δείτε εδώ την αντίδρασή της σε όσα είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας).

Τι συνέβη στο Asia Express

Όσον αφορά στο reality, δήλωσε: «Δεν είδατε τίποτα. Υπήρξαν πράγματα πάρα πολύ ωραία και πράγματα πάρα πολύ δύσκολα. Υπήρξαν τραυματισμοί και ίντριγκες για διάφορους λόγους. Υπήρξε ένας μικρός πόλεμος. Μου άφησε μία πικρία, ισχύει. Ήταν κάτι που θα έπρεπε να βγουν να το πουν αυτοί που το κάνανε.

Ας μείνει εκεί πέρα, είναι κάτι που πέρασε, αλλά δεν ξεχάστηκε – για εμένα τουλάχιστον – είναι μία από τις χειρότερες εμπειρίες που έζησα σε αυτό το πράγμα. Μένει εκεί, ας το αφήσουμε, γιατί πέρασε, δεν ξεχάστηκε σίγουρα. Αυτός είναι και ο λόγος που φαινόταν ότι ξενέρωσα σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι».