«Έτσι είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας; Ο καθένας...» - Οι νέες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Όλοι γνωρίζετε τι έχει συμβεί και τι όχι, θέλω να το αφήσω, δεν με ενδιαφέρει πια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έτσι είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας; Ο καθένας...» - Οι νέες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για το Πρωινό του ΑΝΤ1

Η κάμερα της εκπομπής Γειά σου, του ΣΚΑΙ, συνάντησε την Μαρία Κορινθίου σε δημόσια έξοδο της. Ο δημοσιογράφος λοιπόν, την ρώτησε για την αποχώρηση της από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός έφυγε εντελώς ξαφνικά από την εκπομπή, ακόμη πριν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική χρονιά, με την ίδια να πετάει "καρφιά" σχετικά με την συμπεριφορά τους απέναντι της.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν είχε αφήσει ασχολίαστο το γεγονός, με τον παρουσιαστή να κάνει ξεκάθαρη την στάση του, αναφέροντας πως δεν είχε καταλάβει ότι είχε συμβεί κάτι και πως δεν είχε κάτι μαζί του.

Η Μαρία Κορινθίου λοιπόν, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ακόμη και στην δήλωση του πρώην συναδέλφου της στο σταθμό του Αμαρουσίου.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για το Πρωινό

«Είναι κάτι που πέρασε, κάτι που το έχω αφήσει. Όλοι γνωρίζετε τι μπορεί να πέρασα και τι όχι, ας είμαστε καλά», ανέφερε αρχικά, ενώ για την αντίδραση του ΑΝΤ1 μετά τις δηλώσεις της, είπε «Φυσικά και μίλησε με το κανάλι μετά τη δήλωση μου στη Σίσσυ Χρηστίδου».

Για την δήλωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, πως πολλοί αποσιωπήσανε όταν βγήκε δημόσια και μίλησε για τα όσα βίωσε στο Πρωινό, απάντησε: «Έχει δίκιο, αποσιωπήσανε πολλοί και μετά ξέρεις...κάτι γίνεται και όλοι βγαίνουν προστάτες και υποστηρικτές. Από το Πρωινό έφυγα μια... Μπουμπουλίνα και για να έφυγα έτσι προφανώς κάτι υπάρχει. Όλοι γνωρίζετε τι έχει συμβεί και τι όχι, θέλω να το αφήσω, δεν με ενδιαφέρει πια».

Ενώ, για τη δήλωση που είχε κάνει τότε ο παρουσιαστής του Πρωινού, είπε: «Έχει πει ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν αναφέρομαι σε εκείνον; Έτσι είχε πει; Ο καθένας όπως νομίζει…».

Με αυτούς ήταν το πρόβλημα

«Πριν από 20 χρόνια, μετά την Αμερική, η πρώτη μου δουλειά ήταν στον ΑΝΤ1. Αισθανόμουν παιδί του ΑΝΤ1 γιατί εκεί ήταν η πρώτη μου δουλειά. 20 χρόνια πίσω αν το πας, έχω μεγαλώσει με ανθρώπους μέσα από εκεί, που είναι μεγαλοστελέχη, που τα αγαπώ και τα εκτιμώ. Με τους ανθρώπους αυτούς έχω κατά διαστήματα συνεργαστεί, τους εκτιμά και ξεκάθαρα, 100% το πρόβλημά μου δεν ήταν με τον ΑΝΤ1.

Το πρόβλημα ήταν συγκεκριμένα μέσα από το εργασιακό μου περιβάλλον με 3 άτομα. Απλά επειδή έφτασαν στα αυτιά μου πριν κάτι μέρες κάποια πράγματα, θα το πω δημόσια, ότι το έχω αφήσει στην άκρη, δεν έχω ασχοληθεί. Να πάει στην ευχή της Παναγίας. Μου ήρθε στα αυτιά, ότι το ένα από τα τρία άτομα, πιάνει ανθρώπους και τους λέει ότι είναι ντροπή να μου μιλάνε και να μην έχουν καμία επαφή. Το καλό είναι ότι ο κόσμος καταλαβαίνει 5 πράγματα», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μαρία Κορινθίου.