«Είναι επιλογή του ποιοι θα τον δουν» - Εξελίξεις με τον ''εξαφανισμένο'' Νότη Σφακιανάκη

Αποκάλυψη από γνωστό τραγουδιστή, που είχαν συνεργαστεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νότης Σφακιανάκης, η απομάκρυνσή του από τα μέσα, τις πίστες και τα φώτα της δημοσιότητας είναι κάτι, που έχει ανησυχήσει τον καλλιτεχνικό χώρο και τους οικείους του, που έχουν καιρό να τον δουν και να μιλήσουν μαζί του.

Λίγο μετά από το σπάνιο πλάνο, που διέρρευσε με τον ''εξαφανισμένο'' Νότη Σφακιανάκη (δείτε εδώ) - προβλήθηκαν οι νέες δηλώσεις για εκείνον από έναν άνθρωπο, που είχε συνεργαστεί μαζί του και τον εκτιμάει μέχρι και σήμερα.

Ο λόγος για τον Βο και τη συνέντευξη, που παραχώρησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και προβλήθηκε την Τετάρτη (25/10) σχετικά με την προσπάθειά του να επικοινωνήσει με τον Νότη Σφακιανάκη.

Οι δηλώσεις του Bo για τον Νότη Σφακιανάκη

«Εμένα μου λείπει από τον χώρο, γιατί ο Νότης είναι ένας άνθρωπο, που απλόχερα εμένα μου έδωσε πολλά, επέλεξε δύο τραγούδια μου, κάναμε ένα ντουέτο μαζί. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά δεν τον βρίσκει κανείς. Προφανώς είναι επιλογή του ποιοι θα τον δουν», είπε ο Bo.

Το ξέσπασμα του ανιψιού του Νότη Σφακιανάκη

«Ο λόγος που κάνω αυτή την κίνηση είναι γιατί και γράφονται και λέγονται ανακρίβειες από διάφορους επιτήδειους οι οποίοι δεν γνωρίζουν καν την πραγματικότητα και διαρρέουν πληροφορίες για την προσωπική ζωή και την περιουσία του θείου μου που αν μη τι άλλο δεν θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει καν! Ο κύριος Πιλάτος που βγήκε πρόσφατα και αναφέρθηκε στον θείο μου για το που βρίσκεται για το πώς ζει και με ποιον ζει υπήρξε για πολλά χρόνια μεν φίλος και συνεργάτης του θείου μου όμως απέχει από το σχήμα σχεδόν 10 χρόνια. Δεν μπορεί να γνωρίζει μιας και δεν ζει στην Αθήνα.

Στη συνέχεια στον κύριο Γιώργο Λιάγκα δημόσια βγήκε ένα άλλο παιδί που παρουσιάζει τον εαυτό του ως μετρ του Νότη τον οποίο εγώ γνωρίζω μόνο σαν φαν του Νότη και τίποτα παραπάνω και το όνομα του είναι Άκης Ψαρρής, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του είπε πράγματα τα οποία δεν υφίστανται. Ο μετρ του Νότη είναι ο κύριος Γιώργος Κασσάμπακης, ο κύριος Μίμης Κασσάμπαλης και εγώ ο ίδιος.

Δείτε επίσης: «Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, μάλλον...» - Αποκαλύψεις για τον Σφακιανάκη από την Ελένη Δήμου

Τώρα σε ό,τι αφορά τον Νότη, την προσωπική του ζωή και τα επαγγελματικά του θα σας πω το εξής: Ότι είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του. Έχει επιλέξει να απομακρυνθεί πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι επιλογή του και πρέπει να είναι σεβαστή από όλους μας. Πρόσφατα που βρεθήκαμε μου επεσήμανε ότι δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί σε κάποια πίστα. Τώρα αν αλλάξει κάτι θα το μάθετε από τον ίδιο. όσον αφορά τα προσωπικά του και την οικογένεια του, δεν αφορά κανέναν και δεν νομίζω να έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για να μιλήσει κάποιος για αυτά τα λεπτά ζητήματα... Και όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με τα ανυπόστατα στοιχεία που προβάλλουν για την οικογένεια το θείου μου εκθέτουν και φέρνουν σε δύσκολη θέση τη θεία μου και τα παιδιά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.