Είναι κούκλος με μακριά μαλλιά και ροζ μαγουλάκια - Η τρυφερή ανάρτηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το γιο της

«Θα γίνω χάλια πεθερά γιατί μπορώ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μπορεί να είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, σε κάθε περίπτωση όμως μεγάλο μέρος της προσοχής της είναι εστιασμένο στην οικογένεια, που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη (δείτε τον εδώ).

Το ζευγάρι έχει φέρει μαζί στη ζωή δύο παιδιά - ένα γιο και μία κόρη - και μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση, που έκανε, που η έκανε η Fashion Expert την Τετάρτη (25/10) στο instagram μας έδειξε την τρυφερή σχέση, που έχει με το μικρότερο μέλος της οικογένειας!

Με αφορμή λοιπόν, τα γενέθλια του γιου της, η Ζενεβιέβ Μαζαρί του ευχήθηκε μέσα από μία σειρά φωτογραφιών τους. Το post συνοδεύτηκε από ένα κείμενο μέσα από το οποίο η Μαζαρί έκανε γνωστό, πως δε θα είναι καθόλου εύκολη πεθερά.

H ανάρτηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τα γενέθλια του γιου της

«Χρονια πολλα απίστευτο μου πλάσμα, είσαι ο πιο cool τύπος είσαι το καλύτερο μου είμαι η μεγαλύτερη χαζομάμα και ναι θα γίνω χάλια πεθερά γιατί μπορώ - μπορώ - μπορώ», έγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Τι δουλειά κάνει ο σύζυγός της

Η αγαπημένη Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό YOU!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, τα παιδικά της χρόνια, τον έρωτα και τον γάμο με τον άντρα της ενώ προέβη και σε αναλυτικές λεπτομέρειες για την αξέχαστη αυτή μέρα της ζωής της.

Μικρή ήσουν αγοροκόριτσο;

Ναι και ακόμα θεωρώ ότι είμαι αγοροκόριτσο χωρίς να έχω πρόβλημα με το θηλυκό στοιχείο μου.

Με την ψυχανάλυση έδιωξες τον φόβο;

Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Πιστεύω πολύ στην ψυχανάλυση, αλλά έχω πειραματιστεί και με τον διαλογισμό και τις ενεργειακές τεχνικές. Συναισθηματικά είμαι πολύ ευαίσθητη, είμαι όμως και πολύ πεισματάρα. Αν μου πεις ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, μπορεί να μου κάνεις χάλια την ψυχολογία και να βάλω τα κλάματα. Δεν θα στο δείξω - που είναι επίσης πρόβλημα - αλλά μετά θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι μπορώ να το καταφέρω. Άλλωστε δεν είναι εύκολο να κουβαλάς την ταμπέλα της δυσλεξίας… Όποτε μου έλεγαν ότι δεν μιλάω καλά ή ότι φαίνομαι αγράμματη, θύμωνα πολύ.

Ποιος ακούει περισσότερο τα προβλήματά σου;

Ο παραμυθένιος γάμος της Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Το νυφικό μου το σχεδίασε ο...» - Τι δουλειά κάνει ο σύζυγός της, Βασίλης

Ο άντρας μου. Ήταν δίπλα μου στις 2 εγκυμοσύνες μου που πήρα 40 κιλά στην καθεμία, στα θέματα της υγείας μου, σε όλους τους θανάτους της οικογένειάς μου. Το θέμα είναι πώς τα επικοινωνείς. Δεν γυρίζω σπίτι και «βγάζω» τα προβλήματά μου πάνω του αλλά συζητάω, όπως κι εκείνος μου λέει για τα δικά του προβλήματα. Είμαστε ομάδα. Η συντροφικότητα είναι και στα καλά, είναι και στα δύσκολα...

Πώς γνώρισες τον άντρα σου;

Μέσα στη δουλειά. Με είδε, τον είδα, τελείωσε.

Πόσο καιρό είχατε σχέση πριν το γάμο;

Γάμο κάναμε αφότου γεννήθηκε η κόρη μας. Δεν ήθελα, φοβόμουν. Αλλά όταν είπα το «ναι» το εννοούσα. Ήταν τη χρονιά του δημοψηφίσματος, που είχαμε κλείσει ούτως ή άλλως να πάμε διακοπές στην Κίμωλο τον Αύγουστο με μεγάλη παρέα. Έγιναν τα capital controls, ακούγονταν διάφορα τότε. Ο Βασίλης δούλευε στην Αγγλία εκείνη την περίοδο και του έλεγαν «Θα βγείτε από την Ευρώπη» - από τότε βγήκε η Αγγλία βέβαια. (γέλια) Ήρθε και με βρήκε στην Αίγινα που παραθέριζα και μου είπε: «Αν χρειαστεί να μεταναστεύσουμε θα πρέπει να είμαστε οικογένεια και στα χαρτιά ». Έτσι αποφασίσαμε να παντρευτούμε στην Κίμωλο! Πήρα την κολλητή μου, που κανόνισε τα πάντα και έγινε κουμπάρα μου. Το νυφικό μου το σχεδίασε ο Νικόλας Γεωργίου σε στυλ δέκατου έβδομου αιώνα, με βάση ένα πουκάμισο που φορούν οι Καθολικοί ιερείς στα βαφτίσια. Το έραψε ο Γιώργος Καραπέτης. Από μέσα έβαλα ένα slip dress της άλλης μου κουμπάρας. Περπατήσαμε χέρι-χέρι με τον άντρα μου και την κόρη μας παρανυφάκι τα στενά της Κιμώλου μέχρι την εκκλησία και είχαν βγει στις πόρτες οι ντόπιοι και μάς πέταγαν ρύζι - είχαν μάθει ότι κάτι τρελοί παντρεύονται (γελάει). Ήταν τέλειος γάμος (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες από το νυφικό και την τελετή).

Ο άντρας σου πού εργάζεται;

Έχει το Dapper Dan, μαζί με τον Νικόλα Γεωργίου, ένα αντρικό περιοδικό μόδας με έδρα το Λονδίνο. Ταξιδεύει με τη δουλειά του σε συγκλονιστικά μέρη του κόσμου για μεγάλα διαστήματα, αλλά είμαι πολύ περήφανη γιατί είναι κάτι που έχουν καταφέρει μαζί βήμα-βήμα, πολεμάνε εδώ και δεκατέσσερα χρόνια.

Διαβάστε εδώ όλη της την συνέντευξη!