«Σε αυτό που είδα δεν γέλασα...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την κόντρα Λιάγκα και Ζαρίφη

«Ήταν σαν γραμμένος διάλογος»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την δική της απόψη για τη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Ζαρίφη, εξέφρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Πέμπτης 26/10, μεσα από την εκπομπή της Happy Day στον Alpha.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Τετάρτης 26/10, ο Γιώργος Λιιάγκας σχολίασε ένα σκετς στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, στο οποίο η Κατερίνα Ζαρίφη μετρούσε τα γεννητικά όργανα του Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ το "επίμαχο" βίντεο).

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είχε δηλώσει ότι αν το έκανε ο ίδιος αυτό στον αέρα θα τον είχαν συλλάβει πριν ακόμη ολοκληρωθεί η εκπομπή του, όπως και αν το έκανε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή.

Η Κατερίνα Ζαρίφη από την πλευρά της έδωσε την δική της "καυστική" απάντηση στον Γιώργο Λιάγκας μέσα από την δική της εκπομπή το μεσημέρι της Τετάρτης 25/10, καθώς δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε όλα όσα της πρόσαψε ο παρουσιαστής.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την κόντρα Λιάγκα - Ζαρίφη

«Όταν κάνεις μία εκπομπή και νιώθεις ότι ο άλλος σου απευθύνει ένα σχόλιο με τέτοια ευθύτητα, νιώθεις την ανάγκη να απαντήσεις. Δεν το βρίσκω κακό. Κι εμείς είμαστε μία εκπομπή που μπορεί πάνω σε μία κουβέντα, με ένα θέμα του Λευτέρη Μητσόπουλου, να κάνουμε μία σάτιρα λίγο πιο πιπεράτη, στη λογική ότι βγαίνει γέλιο. Εγώ σε αυτό που είδα με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν γέλασα. Δεν με πειράζει, ούτε πουριτανή είμαι, ούτε συντηρητική. Αλλά δεν έβγαινε γέλιο από αυτό».

«Σε μία ζωντανή εκπομπή μπορεί να υπάρξει και ένα τέτοιο υπονοούμενο. Εδώ ήταν σαν γραμμένος διάλογος. Όπως και να έχει, επειδή είναι μία νέα εκπομπή, πρέπει να είμαστε γενναιόδωροι και να αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν μία μορφή και μία ροή και μετά να ασχολιάσουμε.»

«Τον καταλαβαίνω τον Λιάγκα γιατί κατά καιρούς τον έχουν διαπομπεύσει γι’ άλλα. Έχει δώσει και αφορμές. Αλλά γύρισε συνειδητοποιημένος, κι έχει μάθει από τα λάθη του» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο: