Άφησε πίσω την τηλεόραση και τα μεσιτικά - Η δουλειά που κάνει σήμερα ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Ασύλληπτο περιστατικό! Στην Ελλάδα δεν έχει πέρασε για αυτό απευθύνθηκε στο εξωτερικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά την συμμετοχή του στο The Bachelor και την παρουσίαση του The Battle of the couple (δείτε τι είχε πει για το παιχνίδι), ο Παναγιώτης Βασιλάκος απέχει από την τηλεόραση, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ από τα media. Ενεργός ωστόσο είναι στα social media και κυρίως στο προφίλ του στο Instagram, όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του.

Μάλιστα, όσον αφορά την προσωπική του ζωή είναι και πάλι σε σχέση με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε χωρίσει μερικούς μήνες πριν γίνει ο πρώτος Έλληνας bachelor. Έχοντας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, μια ανάρτηση με φωτογραφία γάμου προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά.

Κανείς δεν γνώριζε πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Ντιάνα, με αποτέλεσμα το Happy Day του ALPHA να επικοινωνήσει μαζί του για να μάθει αν τελικά παντρεύτηκε ή όχι.

Η ζωή του Παναγιώτη Βασιλάκου σήμερα

«Τα ξαναβρήκα με την πρώην σύντροφο μου μετά από απώλεια σημαντική που είχε στη ζωή της. Η Ντιάνα που έμαθε τι σημαίνει να αγαπάς. Θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα στο modeling. Άφηνε δουλειές για να σώζει νεογέννητα γατάκια. Δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ τη δημοσιότητα μου που την πήραν τηλέφωνο όλα τα κανάλια, προτίμησε να μείνει ταπεινή. Όταν με είδε στο Bachelor στεναχωρήθηκε, το project το γνώριζε αλλά δεν ήξερα ότι θα πάω», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

Ενώ και η Νιτάνα μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση τους, λέγοντας: «Χαίρομαι που εξελίχθηκαν έτσι τα πράματα, άλλωστε με ενώνουν και τα ζώα μας και πολλά περισσότερα».

Όταν ρωτήθηκε περί γάμου, απάντησε πως «Υπάρχουν στιγμές που το έχουμε συζητήσει αλλά ένα ζευγάρι που αγαπιέται πραγματικά δεν θεωρώ αν θα παντρευτεί ή όχι του ορίζει την πορεία σαν ζευγάρι. Το να πάρεις αυτή την πρωτοβουλία είναι κάτι πολύ σοβαρή και πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι για αυτό το βήμα», διαψεύδοντας έτσι τις φήμες περί γάμου, αποδεικνύοντας πως η ανάρτηση που έκανε είναι απλά διαφημιστική.

Μεγάλη εντύπωση από την άλλη, προκάλεσε η "στροφή" στα επαγγελματικά του. «Δραστηριοποιούμαι στα επιτραπέζια παιχνίδια. Στην Ελλάδα δεν έχουν πέραση. Προσπαθώ να επεκταθώ στο εξωτερικό. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», αποκάλυψε και όπως ειπώθηκα στο πλατό του Happy Day ο Παναγιώτης λάνσαρε στο εξωτερικό ένα επιτραπέζιο που είχε σκεφτεί όσο ήταν παιδί και πήγε πάρα πολύ καλά.

Δείτε επίσης εξομολόγηση του Παναγιώτη Βασιλάκου: «Πιστεύω στους εξωγήινους, μία πρώην κοπέλα μου...»